Ads Top

Χωρίς Κάνιας ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη!


Άλλη μία σημαντική απουσία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του αυριανού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 
Ο Χοσέ Κάνιας δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο ισχίο και ο Ρουμάνος τεχνικός αναγκάστηκε να τον αφήσει εκτός αποστολής για το παιχνίδι.

Την θέση του Ισπανού χαφ πήρε ο νεαρός Μπαλογιάννης, ενώ στην Θεσσαλονίκη έμειναν επίσης οι Μαλεζάς, Χατσερίντι και Κίτσιου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ 

Το τελευταίο ματς του 2018 ήταν μια εκτός έδρας δοκιμασία χαρακτήρα. Σχεδόν ένα μήνα μετά, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο πρωτάθλημα με άλλη μια, ακόμα πιο δύσκολη, εκτός έδρας δοκιμασία χαρακτήρα.

Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι από αυτά που μπορούν να… ξεκλειδώσουν τον τίτλο κι ο ΠΑΟΚ πάει στην Αρκαδία για να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του.

Νοκ άουτ από αυτό τον αγώνα είναι ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί και έμεινε εκτός αποστολής.Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Πασχαλάκης , Ρέι , Μάτος , Βιεϊρίνια , Βαρέλα , Κρέσπο , Τόσκα , Μπαλογιάννης , Σάκχοφ , Μπίσεσβαρ , Μαουρίσιο , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Ουάρντα , Λημνιός , Καρέλης , Άκπομ

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.