Ads Top

«Έλληνας άσος φεύγει από τον ΠΑΟΚ και υπογράφει στον Ολυμπιακό;»


Φήμες για... αρπαγή της τελευταίας στιγμής από τον Ολυμπιακό - Όλο το παρασκήνιο, για μια...αρπαγή με πολύ μέλλον!
Τι τρέχει στον ΠΑΟΚ με τον Μάριο Τσαούση;

Αρκετά ερωτηματικά προκύπτουν σχετικά με την υπόθεση του Μάριου Τσαούση στον ΠΑΟΚ, αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής φαίνεται να έχει… εξαφανιστεί. Τι εννοούμε όμως;

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το Sportime ο 19χρονος αριστερός μπακ, ήταν έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του και να πάει δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει.

Ο ΠΑΟΚ πιστεύει αρκετά στο ταλέντο του, ωστόσο ευκαιρίες ακόμα δεν του έχουν δοθεί, αφού το ρόστερ της ομάδας δεν δίνει τον απαραίτητο χώρο προκειμένου ο Τσαούσης να πάρει μερικά αγωνιστικά λεπτά.

Τα τελευταία 24ωρα λοιπόν κυκλοφορεί μια φήμη η οποία θέλει τον διεθνή αριστερό μπακ της Εθνικής Νέων να είναι εκτός των προπονήσεων της U19 του «Δικεφάλου».

Πάντως αφού δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει, αφού το τρέχον εκπνέει το καλοκαίρι και θα είναι ελεύθερος.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν άμα θέλει να τον κρατήσει θα πρέπει να βιαστεί, καθ’ως ήδη στη Θεσσαλονίκη έχουν αρχίσει φήμες που θέλουν τον παίτη να μιλά με άλλη ομάδα. Μάλιστα, θεωρείται ότι αυτή η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.