Ads Top

Δύο ελληνικές ομάδες για Λούκας Πέρεθ!


Στην Αγγλία λένε πως ο Ισπανός φορ έκλεισε στην Μπέτις αλλά αξιωματούχος της ξεκαθάρισε στο 24ο "Ευαγγέλιο" πως ο Πέρεθ τους έχει προταθεί και συζητάνε, ενώ ξέρουν από την Γουέστ Χαμ πως έχουν ενδιαφερθεί και δυο Σουπερλιγκάτες ομάδες.
Χοντρό “παιχνίδι” γίνεται με τον Λούκας Πέρεθ σε Αγγλία και Ισπανία! Ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ είναι για να ... φεύγει τον Γενάρη, παρότι στα τελευταία ματς ο Πελεγκρίνι τον είχε ενδεκάδα ή στον πάγκο. Η στήλη είχε αποκαλύψει στις 18 Δεκεμβρίου πως για τον Ισπανό έκανε κίνηση ο Ολυμπιακός, ενώ τώρα με αφορμή το ενδιαφέρον της Μπέτις, διέρρευσαν νέες πληροφορίες.

Έχουμε και λέμε:

Στην Αγγλία κυκλοφόρησε και γράφτηκε πως ο Λούκας Πέρεθ έκλεισε στην Μπέτις! Από τον σύλλογο της Σεβίλης , όμως το διαψεύδουν! Όπως χαρακτηριστικά μεταφέρθηκε στο "24ο Ευαγγέλιο" το πρωί της Παρασκευής, από αξιωματούχο της Μπέτις... “ο Λούκας μας προτάθηκε, τον κοιτάμε για την θέση του επιθετικού, όπου όντως θα πάρουμε παίκτη, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητά μας και δεν υπάρχει κάτι τόσο προχωρημένο μαζί του αυτή την στιγμή”.

Πάμε τώρα και στο ρεπορτάζ: στην Μπέτις μέχρι χθες βράδυ ασχολιόντουσαν να κλείσουν τον 18χρονο Ντιέγκο Λαϊνέζ, της Κλάμπ Αμέρικα. Δόθηκε μάχη με τον Άγιαξ για τον Μεξικάνο winger κι από την στιγμή που τον απέκτησαν θα στραφούν τώρα για στράικερ.

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην ίδια την Μπέτις, γνωρίζουν -με πληροφορίες απευθείας από την... Γουέστ Χαμ- πως ανάμεσα στις ομάδες που έχουν ρωτήσει/δείξει ενδιαφέρον για τον Λούκας Πέρεθ είναι και δύο ελληνικές! Χωρίς να διαρρεύσουν τα ονόματά τους η λογική λέει πως πρόκειται για τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.