Ads Top

Προγνωστικά αγώνων σήμερα Παρασκευή 11/01/19


Στο Arxondasbet θα διαβάστε αναλύσεις αγώνων με προγνωστικά και η επιλογή μιας καλής εταιρίας στοιχήματος με αξιολόγηση από τον Άρχοντα .
Οι σημερινές αποδόσεις είναι από την εταιρία στοιχήματος Stoiximan
Πρώτη στάση χρονικά η δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, όπου παίζεται ο άσος της Λοριάν, με αντίπαλο την Σατορού. Από τα σημεία που παίζονται και ο επίσης άσος της Αζαξιό κόντρα στην Μπεζιέρ.
Στην Ισπανία και δη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν υπάρχει το Βαγιεκάνο – Θέλτα και σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων μέχρι στιγμής στην σεζόν αξίζει το Goal/Goal.
Μπόλικη δράση στην Πορτογαλία και όσον αφορά το Σάντα Κλάρα – Μπενφίκα, τα αμυντικά θέματα των φιλοξενούμενων μας οδηγούν καλύτερα στο Over 2.5. Αρκετά πιθανό από το ίδιο πρωτάθλημα και το Goal/Goal στο Γκιμαράες – Μορεϊρένσε.
Επανερχόμενοι στην Γαλλία και την Ligue 1, η Λιόν υποδέχεται την Ρεμς και ο άσος πληρώνει αρκετά χαμηλά. Προτιμότερο βάσει απόδοσης ο συνδυασμός άσου & Over 2.5.
Ματσάρα στην Τσάμπιονσιπ ανάμεσα στην Λιντς και την Ντέρμπι, όπου δεν θέλει πολύ να ανοίξει ο ρυθμός και στο τέλος να έχει περάσει το Over 2.5.
Τέλος όλα πιθανά δείχνουν στο Κάντιθ – Γρανάδα όσον αφορά την Σεγούντα Ντιβιζιόν, από όπου προέρχεται η ισοπαλία μας για σήμερα.
Τι επιλέγω για προγνωστικά σήμερα
Δυνατή δυάδα με τον άσο της... διαβάστε όλο το άρθρο στον Άρχοντα
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.