Ads Top

Μπραζίλ-κίλερς στο μικροσκόπιο Μαρτίνς (videos)


Ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά για την εξεύρεση ενός φορ-κίλερ προκειμένου να αποτινάξει επιτέλους την γκίνια ή ανικανότητα αν θέλετε της έλλειψης του εύκολου γκολ και να πάρει αυτό που πραγματικά αξίζει βάσει ευκαιριών και δημιουργίας στο χορτάρι, ειδικά στη Super League. 
Ο Αχμέντ Χασάν μαζί με τους Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και Δημήτρη Μάνο, δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του σκοραρίσματος και δικαίως ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχνει για επιθετικό από αυτούς που λέμε "μηχανή των γκολ".

Δύο περιπτώσεις Βραζιλιάνων παικτών που έχουν προταθεί και δεν έχουν απορριφθεί, αναφέρουν τα ονόματα των Άλαν Ντόουγκλας Μπόρζες ντε Καρβάλιο ή πιο απλά Άλαν από την κινεζική Γκουανγκζού Εβεργκράντε και Λουίζ Ρικάρντο Άλβες πιο γνωστός ως Σασά από την Κρουζέιρο του Μπέλο Οριζόντα.

ΑΛΑΝ... ΜΗΧΑΝΗ-ΓΚΟΛ

Ο Άλαν μένει ελεύθερος στα μέσα Γενάρη και μπορεί να μετακομίσει δίχως να καταβληθεί ούτε ευρώ στους Κινέζους, ενώ για την υπογραφή του "καίγεται" και η Γαλατασαράι η οποία βρίσκεται σε επαφή με τον ατζέντη του. Ο 29χρονος είναι ένας πολυδιάστατος επιθετικός και λόγω της ικανότητας να τα "καρφώνει" και με τα δύο πόδια είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμος, τουλάχιστον αυτό έδειξε στα σαφέστατα όχι ιδιαίτερα δυνατά πρωταθλήματα Αυστρίας και Κίνας. Με 163 γκολ και 66 ασίστ σε 287 επίσημα ματς με τις φανέλες των Φλουμινένσε (57αγ. -12γκ.), Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ (129αγ.-93γκ.) και Γκουανγκζού Εβεργκράντε (101αγ.-58γκ.) είναι... σεσημασμένος γκολτζής με συνέπεια και στις τρεις ηπείρους που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα. Στα 8.000.000 ευρώ η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βάσει Transfermarkt.

ΣΑΣΑ... ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ-ΚΙΛΕΡ

Από την πλευρά του ο Σασά, στα 24 του χρόνια είναι ένας από τους ανερχόμενους γκολτζήδες στη Βραζιλία και αγωνίζεται στην Κρουζέιρο με την οποία ο Θρύλος διατηρεί σχέσεις από τη μεταγραφή του Μπρούνο Βιάνα. Συνολικά στην μέχρι τώρα καριέρα του ο μπόμπερ-Σασά έχει 42 γκολ σε 116 αγώνες και πιο συγκεκριμένα με την Ναούτσικο (22αγ.-9γκ.), με τη Μποταφόγκο (49αγ.-20γκ.) και με την Κρουζέιρο (37αγ.-14γκ.). Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι στα 3.000.000 ευρώ και έχει συμβόλαιο με τη "ραπόσα" μέχρι το 2020. Σκοράρει και αυτός και με τα δύο πόδια, παρά το σχετικά μικρό ύψος του (σ.σ. 175 εκατοστά) για στράικερ είναι ικανός στις κεφαλιές και μεγάλο του "όπλο" είναι η ταχύτητα και η εκρηκτικότητα.

Δείτα παρακάτω σε δύο άκρως κατατοπιστικά βίντεο τον Άλαν αρχικά και τον Σασά ακολούθως για να έχετε μια δυνατή "γεύση" των ικανοτήτων τους...





redgoal.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.