Ads Top

Κονέ: «Με προσβάλλει ο Βιερίνια, δεν έκλεψα κανένα πρωτάθλημα» (vid)


Ο Παναγιώτης Κονέ, απάντησε στις δηλώσεις του Βιερίνια που είπε πως το περσινό πρωτάθλημα κλάπηκε από την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έκανε ο Ίβιτς στην Λεωφόρο.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στην κάμερα του Open, προσέβαλλαν τον Παναγιώτη Κονέ όπως ο ίδιος είπε στην εκπομπή «Total Football». Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων ανέφερε πως το περσινό πρωτάθλημα κλάπηκε από την ΑΕΚ.
Ο πρώην άσος της Ένωσης, απάντησε στον Πορτογάλο, λέγοντας: «Εμένα με προσβάλλει αυτό που είπε ο Βιεϊρίνια. Εγώ δεν έκλεψα κανένα πρωτάθλημα. Εγώ την ημέρα του αγώνα κοιμήθηκα με 5 βαθμούς διαφορά και ξύπνησα με δύο. Θα παίζαμε ένα ματς χωρίς φιλάθλους και ξυπνάω με μία Τούμπα που είχε sold out. Έκανε λάθος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ το πλήρωσε και έχασε το πρωτάθλημα».

Ενώ συμπλήρωσε και για το αν οι ομάδες πρέπει να παίρνουν βαθμούς εκτός γηπέδων, θυμίζοντας τα όσα έκανε ο Ίβιτς στη Λεωφόρο: «Το ίδιο πράγμα που έκανε ο ΠΑΟΚ με τον Ίβιτς. Έκανε τον πεθαμένο. Εγώ είμαι της άποψης να τιμωρείται η ομάδα».



*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.