Ads Top

H photo της αγωνιστικής: Ο Χατζηγιοβάνης στα... ουράνια!


Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στον Παναθηναϊκό με ένα αψεγάδιαστο πέναλτι και επέλεξε να το πανηγυρίσει με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο, προσφέροντας το στιγμιότυπο της 14ης αγωνιστικής (PHOTOS).
Ο Άρης προηγήθηκε νωρίς με εύστοχο πέναλτι του Γιουνές και ήταν για σχεδόν 80 λεπτά αγκαλιά με τη νίκη όμως στο φινάλε ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που χαμογέλασε, βρίσκοντας το γκολ της λύτρωσης που του επέτρεψε να φύγει όρθιος από την Θεσσαλονίκη με το 1-1.

Αυτό έγινε στο 93', με τον Μπουζούκη να κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμά του από τον Σιώπη και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να πετυχαίνει το πράσινο γκολ, βάζοντας μάλιστα την προσωπική του σφραγίδα τόσο στο γκολ όσο και στον πανηγυρισμό.

Πρώτα εκτέλεσε τον Κουέστα με πέναλτι αλά Πανένκα και κατόπιν το πανηγύρισε με... απογείωση, αφού πήρε φόρα, άνοιξε τα χέρια του και έκανε ένα άλμα μέχρι τον... ουρανό για να το γιορτάσει.


















Το χάρηκε με την ψυχή του το γκολ ο νεαρός μεσοεπιθετικός και το έδειξε με το αυθόρμητο ξέσπασμά του, με τον φωτογραφικό φακό της Eurokinissi να αποτυπώνει την έκρηξη χαράς του μέσα από φωτογραφίες.

Με κορυφαία όλων φυσικά, εκείνη που οι συμπαίκτες του είναι στη... γη και εκείνος βρίσκεται σε κατάσταση πτήσης.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.