Ads Top

Μαρτίνς: «Ψάχνουμε για επιθετικό, θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ ο Τουρέ»


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, παραδέχθηκε πως εκείνος και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού για την ενίσχυση της «γραμμής κρούσης» της ομάδας. 
Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στο ματς με τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, και παράλληλα τόνισε πως ψάχνει επιθετικό με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Επίσης, μίλησε για την υπόθεση του Γιάγια Τουρέ, από τον οποίο περιμένει να δουλέψει πιο πολύ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου:

- Για την εξέλιξη του αγώνα: «Είναι αλήθεια πως στο πρώτο μέρος δείξαμε ανωτερότητα και δίκαια προηγούμασταν. Στο ημίχρονο είπαμε να συνεχίσουμε αλλά χαλαρώσαμε μετά το 70’. Με μία φάση μας έβαλαν γκολ οι αντίπαλοί μας, αλλά δεν είχαν άλλη στιγμή. Παρότι φανήκαμε κουρασμένοι και δεν είχαμε τόση ενέργεια, έπρεπε να συνεχίσουμε το ίδιο και να βάλουμε και άλλα γκολ».

- Για τις 20 τελικές και το αν θεωρεί ότι το σκορ είναι μικρό: «Όχι, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα το σκορ. Περιμέναμε στο Β’ μέρος να πάμε πιο καλά. Η κάρτα του Σισέ ήταν κάρτα… έλλειψης συγκέντρωσης. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά από την στιγμή που ο αντίπαλος ήταν με 10 παίκτες περιμέναμε να κατεβαίνουμε πιο εύκολα και όπως το κάναμε στο πρώτο μέρος».

- Για τις αλλαγές του Παναιτωλικού και τον Καμαρά: «Φυσικά και ξεχωρίζω παίκτες όπως τον Κυριακίδη και τον Γουίλιαν. Ο Κυριακίδης ήταν εντυπωσιακός. Ο Άργκους επίσης. Υπάρχει και η αναγνώριση στον Καμαρά, που περιμέναμε να ξεκινήσει βασικός. Το γκολ του ήταν ατομική ενέργεια. Είναι μία πολύ καλή ομάδα που παίζει ανοιχτά και επιθετικά και αυτό τις δίνει ακόμα περισσότερους πόντους».

- Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα: «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι κάνουμε ήδη. Δουλεύουμε πολύ για τις τελικές μας προσπάθειες. Δουλεύουμε πάρα πολύ και στα πάντα. Πολλές φορές κάνουμε σε όλο το πρόγραμμα. Είναι και δική μου ευθύνη, αλλά δεν έχω μαγικό ραβδάκι. Θα ανησυχούσα εάν δεν είχαμε δημιουργία φάσεων. Από την στιγμή που υπάρχει αυτό, θα δουλέψουμε».

- Για τις πιθανές μεταγραφές και το θέμα του Τουρέ: «Ο Τουρέ παίζει σε θέση με μεγάλο ανταγωνισμό, αφού υπάρχουν πολλοί παίκτες. Ήρθε χωρίς να έχει καλή φυσική κατάσταση και έπρεπε και πρέπει να δουλέψει. Πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ για να κερδίσει και να περιμένει την σειρά του για να μπει αποστολή. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε διαδικασία για επιθετικό. Πρέπει να λυθούν και άλλα θέματα όπως τους νεαρούς Έλληνες, όπως τους Ανδρούτσο, Νικολάου και Βρουσάι. Θα το δούμε. Θα έρθει κάποιος μόνο εάν ανεβάσει το επίπεδο. Είναι πολύ συγκεκριμένα αυτά που ζητάμε».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.