Ads Top

Έκανε στο πρώτο τη δουλειά του και πήρε αυτό που ήθελε!


Την έκανε τη δουλειά του ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Παναιτωλικό, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρκετές ευκαιρίες να σημειώσουν ακόμη περισσότερα γκολ, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, ιδίαιτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Και τα δύο γκολ οι Πειραιώτες τα σημείωσαν στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης διώχνοντας έτσι το όποιο άγχος είχαν στην αρχή του ματς.

ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ 2-0!

Από το πρώτο του ματς ο Ολυμπιακός έκανε το παιχνίδι του μέσα στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Παναιτωλικό και μάλιστα του «βγήκε»! Πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι» αυτό που ήθελαν και συγκεκριμένα, να προηγηθούν από νωρίς έτσι ώστε να αναγκάσουν τον αντίπαλό τους να ανοιχτεί και να μπορέσουν να βρουν ακόμη περισσότερους διαδρόμους προς την εστία των φιλοξενούμενων.

Το γρήγορο γκολ ήρθε, καθώς στο 11ο λεπτό ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα που ήθελε στο ματς. Συγκεκριμένα, ο Ποντένσε συνεργάστηκε ωραία με τον Ομάρ, με τον Πορτογάλο να κάνει το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και την μπάλα να κοντράρει σε παίκτη του Παναιτωλικού και να καταλήγει στα δίχτυα του Κυριακίδη για το 1-0!

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει διάθεση για καλό, γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο παίζοντας τον Παναιτωλικό στο μισό γήπεδο. Έτσι το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει για τους Πειραιώτες, καθώς στο 25' έγινε το 2-0!

«Γέμισμα» του Φορτούνη από εκτέλεση φάουλ, κεφαλιά πάσα του Βούκοβιτς και πλασέ του Γκερέρο σε κενή εστία!

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και ένα τρίτο γκολ μέχρι το ημίχρονο, με τον Ποντένσε να είναι σε μεγάλα κέφια και να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 43'. Ο Πορτογάλος «χόρεψε» τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε το σουτ με τον Κυριακίδη όμως να διώχνει.

Έτσι έμεινε το 2-0 υπέρ του Θρύλου και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του αγώνα.

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ 2-1
Συνέχισε ο Ολυμπιακός το επιθετικό του ποδόσφαιρο και στο δεύτερο ημίχρονο και σίγουρα θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα γκολ στο ματς! Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας δημιουργήσει 20 τελικές!

Δεν κατάφεραν όμως οι «ερυθρόλευκοι» να βάλουν άλλο γκολ, ενώ αντιθέτως ο Παναιτωλικός σε μία του αντεπίθεση κατάφερε να μειώσει σε 2-1...

Του γκολ των φιλοξενούμενων προηγήθηκε η αποβολή του Χαντάκια, με τους Αγρινιώτες να παίζουν σκληρά σε όλο το ματς και στο 53' ήρθε η δεύτερη κίτρινη του παίκτη του Παναιτωλικού.

Έτσι η πίεση των «ερυθρόλευκων» έγινε ακόμη μεγαλύτερη και στο 63' ο Κούτρης μπορούσε να χριστεί σκόρερ, όταν δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση και ανάγκασε τον Κυριακίδη να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ!

Ένα λεπτό μετά ο Γκιλιέρμε έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει στον Γκερέρο, με τον Ισπανό επιθετικό να πλασάρει τον Κυριακίδη ο οποίος έδιωξε με το πόδι!

Στο 70' όμως ήρθε το γκολ του Παναιτωλικού, όταν ο Καμαρά «τσίμπησε» την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και πέρασε με σπριντ τόσο τον Βούκοβιτς όσο και τον Σισέ και με πλασέ μείωσε σε 2-1.

Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» σε καμία περίπτωση δεν απειλήθηκαν από τον Παναιτωλικό, ενώ είχαν και καλές στιγμές για να σημειώσουν ένα τρίτο γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ και έμεινε το 2-1 στο παιχνίδι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Ομάρ, Βούκοβιτς, Σισέ, Γκιλιέρμε, Καμαρά (64' Νάτχο), Φορτούνης (88' Μπουχαλάκης), Ναουέλ (74' Τοροσίδης), Ποντένσε, Γκερέρο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Χαντάκιας, Ρόσα, Μάνα (84' Γιαννιώτης), Μπαρμπόσα (57' Μάλης), Γκουτιέρεζ, Λουσέρο, Μαρινάκης, Σοάρες, Μάζουρεκ, Μοράρ.

redking.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.