Ads Top

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό


Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για τον αποψινό αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Χωρίς κάποια έκπληξη και με τις αναμενόμενες επιλογές παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς απέναντι στον Παναιτωλικό στο ματς που ξεκινά στις 7.30μμ στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρότι δεν είχε δείξει κάτι ξεκάθαρα στις προπονήσεις που προηγήθηκαν επέλεξε τους παίκτες με τους οποίους πορεύεται το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός επαναφέροντας στο βασικό σχήμα τον Γκερέρο που στα δύο προηγούμενα ματς με Ατρόμητο και Μπέτις είχε παίξει ως αλλαγή καθώς ήταν εμφανέστατο πως δεν βρισκόταν στον βαθμό ετοιμότητας που χρειαζόταν για να ξεκινήσει απο την αρχή.

Αυτή την φορά όμως ο Μαρτίνς δίνει στον Ισπανό επιθετικό φανέλα βασικού. Απο εκεί και πέρα κάτω απο τα γκολπόστ θα βρεθεί και πάλι ο Σα, ο Ελαμπντελαουί παραμένει στο βασικό σχήμα και την δεξιά πλευρά της άμυνας των Πειραιώτων με τον Κούτρη να παίζει αριστερά και το δίδυμο Σισέ-Βούκοβιτς να συνεχίζει το σερί του στο κέντρο της άμυνας. Στον άξονα ο Μαρτίνς επιστρέφει στο δίδυμο που έπαιξε στο Περιστέρι, Γκιγιέρμε, Καμαρά, μπροστά τους θα είναι ο Φορτούνης και στα δύο άκρα και πάλι οι Ναουέλ, Ποντένσε.

Αναλυτικά η 11αδα του Ολυμπιακού είναι η εξής: Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Φορτούνης, Ναουέλ, Ποντένσε, Γκερέρο.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.