Ads Top

Κανείς δεν θέλει να χάσει ένα τέτοιο ματς!


Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μίλαν την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη, έχει μετατραπεί σε ματς της χρονιάς με τη σημασία που έχει αποκτήσει και αν σκεφτεί κανείς ότι παίζεται η συνέχεια της φετινής ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας του Πειραιά! 
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να διεκδικούν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Europa League μέσα σε έναν δύσκολο όμιλο όπως είναι αυτός με Μίλαν και Μπέτις.

Για αυτό και το ματς έχει αποκτήσει μεγάλη σημασία και όπως είναι λογικό κανείς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά δεν θέλει να χάσει το παιχνίδι αυτό!

Κάτι που φαίνεται και από τη θέληση που υπάρχει στους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως είναι οι Ναουέλ, Λάζαρος και Ποντένσε.

Ο πρώτος είναι πιο δύσκολο να προλάβει αλλά οι άλλοι δύο όλα δείχνουν ότι θα καταφέρουν να βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι η θέληση των παικτών να αγωνιστούν σε ένα τέτοιο ματς που κάνει πιο σίγουρη τη συμμετοχή τους στα πλάνα του Πορτογάλου κόουτς και αυτό δείχνει και τη «δίψα» όλων για διάκριση με την ερυθρόλευκη φανέλα.

redking.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.