Ads Top

«Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Μιχάι»


Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την αγορά του Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού αποκαλύπτει δημοσίευμα της αλβανικής εφημερίδας «Panorama Sport».
Ο ΠΑΟΚ απέκτησε πριν μερικές μέρες τον Δημήτρη Μελιόπουλο από την Ξάνθη όπως είχε αποκαλύψει to10.gr, όμως φαίνεται πως δεν σταματάει εδώ καθώς κινείται και για την απόκτηση του Ενέα Μιχάι από τον Παναιτωλικό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έχουν πολύ καλή άποψη για τον 20χρονο μπακ από την παρουσία του την περασμένη σεζόν με την ομάδα του Αγρινίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αλβανικής εφημερίδας «Panorama Sport», ο Δικέφαλος του βορρά ενδιαφέρεται για τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έχει ξεχωρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον Αλβανό μπακ και το περασμένο καλοκαίρι, όμως η ομάδα του Αγρινίου αξίωνε πολλά χρήματα και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν παγώσει.

Μερικούς μήνες μετά, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας επανήλθαν για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο νεαρός αμυντικός είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως πρόσφατα άλλαξε μανατζερική στέγη, επιλέγοντας την ολλανδική εταιρεία SEG και τον Τάσο Παπαδόπουλο. Ο Μιχάι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό, όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο από τη στιγμή που κινείται και πάλι για την απόκτηση του.

Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας του Παναιτωλικού, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 29 ματς με τα καναρίνια. Φέτος έχει πολύ καλή παρουσία με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, έχοντας πραγματοποιήσει 6 συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα του Παναιτωλικού, ενώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι διεθνής με την εθνική Αλβανίας. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως τραυματίστηκε με την εθνική ομάδα της χώρας του και για αυτό δεν έχει δώσει το παρών στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Αγρινίου.

*to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.