Ads Top

ΠΑΟΚτσήδικο ξέσπασμα για αποκλεισμό: «Καφενεία διοίκηση και παίκτες - Ρουμάνε παραιτήσου»


Απίστευτες ατάκες από τους οπαδούς του Δικεφάλου.
ΠΑΟΚ - Μπάτε Μπόρισοφ: Ξέσπασαν οι ΠΑΟΚτσήδες μετά την ήττα από τη Μπάτε Μπόρισοφ και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League. Οι φίλοι του Δικεφάλου κατέκλυσαν την επίσημη σελίδα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ με μηνύματα, στα οποία ασκούν κριτική σε διοίκηση, Λουτσέσκου και παίκτες. Μάλιστα χαρακτηρίζουν ως ξεφτίλα την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση και δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν θεωρούν επιτυχία την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Το Sportdog συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΉΜΑ ΡΕ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ.... ΝΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ...ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..

Ποδοσφαιρο τουρλουμπουκι

Η Μπάτε παίζει να μην έχει βάλει ποτέ ξανά 3 γκολ σε ένα ημίχρονο στην ιστορια της....

ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΕΛΚΑ ΚΑΙ ΛΗΜΝΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Λουτσεσκου παραιτήσου ..!! Ποσό χειρότερα θα παίζαμε χωρίς προπονητή με αυτό το υλικό που έχουμε ;;

Αυτό το λαό δεν τον λυπάστε ρε; Ντροπή σας!

Πήραμε αυτό που μας άξιζε

ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗΣ παε ΤΕΡΜΑ!

ΠΡΟΣΤΙΜΟ! ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ

Καφενείο και σε αγωνιστικό και σε διοικητικό επίπεδο.

Μεγάλος λεκές στην ευρωπαικη ιστορια του ΠΑΟΚ το σημερινό.

Μικραινετε την ομαδα αδιαφορωντας για την Ευρώπη

είσαστε λίγοι για τον Π.Α.Ο.Κ που ονειρευόμαστε.

Οταν κανατε το πελκακι ΘΕΟ οριστε τα αποτελεσματα.. εσεις οι ιδοι φταιτε για αυτη την κατασταση τους ανεβασατε ολους στα υψη με 2 καλες εμφανισεις..

Η ομάδα έχει να παίξει καλό ποδόσφαιρο από τους αγώνες των προκριματικών. Σήμερα ήταν η απόλυτη ξεφτίλα και απόλυτη ταπείνωση. Όσο για τον κύριο λουτσεσκου να ξέρετε εκεί στην ΠΑΕ ότι η τύχη κάποια στιγμή ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ.

Απόψε σας τέλειωσαν οι δικαιολογίες... Κανονίστε να χάσετε το πρωτάθλημα... Α και μη διανοηθείτε να ανανεώσετε αυτούς τους καραγκιόζηδες που έχουμε για χαφ

Η φετινη πορεια ειναι το ευχαριστω της ΠΑΕ για τα 20.000 διαρκειας και την πιστη του κοσμου. Μακραν η χειροτερη ΠΑΕ στην ιστορια του συλλογου παντα απων οταν πρεπει και ποτε διπλα στο λαο της. Ειναι κριμα που το φετινο πρωταθλημα (αν δεν το πουλησετε και αυτο) θα γραφτει απο τα δικα της ονοματα. Ιχνος περηφανιας και σεβασμου. Ντροπη στην ΠΑΕ συγχαρητηρια στους παικτες. Συνεχιζουμε

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.