Ads Top

Γλίτωσε το χειρουργείο, θεραπείες για δυο μήνες ο Κότσαρης!


Ο 22χρονος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνος Κότσαρης, θα αποφύγει τελικά το χειρουργείο αφού αποφασίστηκε μετά και από τις νέες εξετάσεις τις οποίες έκανε να πάει πιο συντηρητικά την αποθεραπεία του.
Στην απόφαση να μην περάσει τελικά την πόρτα του χειρουργείου ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, λόγω της θλάσης στο ματς με τον ΟΦ Ιεράπετρας, και να πάει πιο συντηρητικά την αποθεραπεία του με καθημερινές θεραπείες για τους επόμενους δυο μήνες πήραν στον Παναθηναϊκό.

Ο 22χρονος γκολκίπερ Παρασκευή και Σάββατο έκανε και άλλες εξετάσεις και την Δευτέρα μετά από συζήτηση που είχε το ιατρικό τιμ στο "Γ. Καλαφάτης" αποφασίστηκε να μην πάει στην έσχατη λύση του χειρουργείου αλλά να πορευτεί για τους επόμενους δυο μήνες με καθημερινή θεραπεία και την κατάσταση του να αξιολογείται και πάλι το επόμενο διάστημα.

Ο Κότσαρης μπορεί να απέφυγε το χειρουργείο αλλά και πάλι η επάνοδος του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου δυο μήνες, στις αρχές Φεβρουαρίου δηλαδή.

Από εκεί και πέρα χθες το πρωί οι πράσινοι γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Κυριακής έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση. Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση υψηλής έντασης με μπάλα.

Πλην του Κότσαρη θεραπεία έκαναν και οι  Μουνιέ, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον. Την Τρίτη το πρόγραμμα έχει ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη το πρωϊ.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.