Ads Top

Τρελάθηκε ο Πρίγιοβιτς με την αλλαγή του!


Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είχε αρκετά νεύρα μόλις έγινε αλλαγή στο 65ο λεπτό του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον αγκαλιάζει και να προσπαθεί να ηρεμήσει τον Σέρβο στράικερ.
Δεν πήρε και πολύ... ήρεμα την αλλαγή του ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο 65ο λεπτό του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λαμία. Ο Σέρβος φορ βγήκε αρκετά στραβωμένος από τον αγωνιστικό χώρο και δεν έκρυψε διόλου την δυσαρέσκειά του, αφού ουσιαστικά "θυσιάστηκε" μετά την αποβολή του Κάνιας, με τον Βέρνμπλουμ να μπαίνει στην θέση του διεθνούς Σέρβου στράικερ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αγκάλιασε τον παίκτη του και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αντιλαμβανόμενος ότι εκείνη την στιγμή ο Πρίγιοβιτς ήταν εκνευρισμένος. Λίγες ημέρες πριν, είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο στο Λονδίνο με την Τσέλσι, όταν βγήκε αλλαγή στο ημίχρονο μετά την αποβολή του Χατσερίντι μόλις στο 7', με τον προπονητή του να επιλέγει να "θυσιάσει" τον επιθετικό του.

Την ώρα που κατευθυνόταν στον πάγκο, πέταξε τα γάντια του στο χορτάρι, ο Λουτσέσκου τον αγκάλιασε, αλλά δεν τον ηρέμησε.

Ο Πρίγιοβιτς συνέχισε να μονολογεί εκνευρισμένος, ενώ μετέπειτα χτύπησε το πάνω μέρος του πάγκου και κλώτσησε κάτι.

Όπως και να 'χει, ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής, με τον Σέρβο να ήθελε να μείνει και άλλο στο ματς.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.