Ads Top

Τα καταραμένα τρίτα δεκάλεπτα..


Ανεξήγητη πτώση στην απόδοσή τους παρουσιάζουν οι Ερυθρόλευκοι στην Ευρωλίγκα επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια.
Οι Ερυθρόλευκοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 48-40 έπειτα από δύο τρίποντα των Παπανικολάου και Στρέλνιεκς.

Τι έγινε από εκεί και έπειτα όμως; Οι παίκτες του Μπλατ είδαν τη διαφορά τους να εξανεμίζεται με την Ζαλγκίρις να επιστρέφει στο ματς και να τρέχει ένα επιμέρους 20-11 στην 3η περίοδο. Σας φαίνεται σαν κάποιο Déjà vu;

Ο Ολυμπιακός φέτος έχει επιδείξει μία… χαλαρότητα όταν επιστρέφει από τα αποδυτήρια έπειτα την 15λεπτη διακοπή του ημιχρόνου. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, το μεγαλύτερό του πρόβλημα σε θέμα απόδοσης είναι στην 3η περίοδο!

Η ομάδα του Πειραιά έχει κερδίσει τέσσερις φορές σε τρίτη περίοδο σε αυτές τις 11 αγωνιστικές που έχουν παιχτεί στην Ευρωλίγκα. Η διαφορά είναι στο -26 (188-214) με τους Ερυθρόλευκους να δέχονται 19,5 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ πετυχαίνουν 17,1!

Χειρότερη εμφάνιση σε τρίτη περίοδο ήταν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπου πέτυχαν μόλις 9 πόντους και δέχθηκαν 21 (και στο ΟΑΚΑ υπήρξε το -12 με το επιμέρους όμως να είναι στο 14-26), ενώ η κορυφαία τους εμφάνιση ήταν με την Μπουντούτσνοστ στο ΣΕΦ όταν και το επιμέρους του τρίτου δεκαλέπτου ήταν στο 32-14 υπέρ τους.

Αναλυτικά τα πεπραγμένα του Ολυμπιακού στα τρίτα δεκάλεπτα όσων αγωνιστικών έχουν παιχτεί στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας:

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.