Ads Top

Ένταση στην ΕΠΟ, ο Κούγιας πέταξε τα δελτία της ΑΕΛ στον Καλύβα!


Ο Αλέξης Κούγιας έκανε πράξη την υπόσχεσή του πως θα παραδώσει τα δελτία της ΑΕΛ. Το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και επειδή δεν μπόρεσε να συναντηθεί με τον κ. Περέιρα πήγε στο γραφείο του Δημήτρη Καλύβα και του πέταξε τα δελτία των παικτών.
Πράξη την υπόσχεση του για παράδοση των δελτίων της ΑΕΛ λόγω της διαιτησίας στην Τούμπα έκανε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, το μεσημέρι της Δευτέρας καθώς βρέθηκε στην ΕΠΟ για να έχει συνάντηση με τον κ. Περέιρα και να του καταθέσει τα δελτία της ΑΕΛ.

Ο Κούγιας αφού βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί ζήτησε να δει τον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Περέιρα αλλά η γραμματέας του Πορτογάλου του ανέφερε πως από τη στιγμή που δεν είχε ραντεβού μαζί του δεν θα μπορούσε να του μιλήσει.

Τότε ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας κατευθύνθηκε προς το γραφείο του μέλους της ΚΕΔ κ. Δημήτρη Καλύβα και του πέταξε τα δελτία της ΑΕΛ τηρώντας όσα είχε πει αμέσως μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία του αγώνα της Τούμπας.

Μάλιστα το μεσημέρι της Δευτέρας θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΑΕΛ ώστε να δει τι στάση θα κρατήσει από εδώ και στο εξής καθώς αν οι "βυσσινί" προχωρήσουν και εμμείνουν στην απόφαση τους να αποσυρθούν από το πρωτάθλημα τότε κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία και υποβιβασμό δυο κατηγοριών.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.