Ads Top

Bet-on-arme.com στοίχημα προτάσεις για 10-12-18


Πριν περάσουμε στο κυριώς θέμα να σας ενημερώσουμε πως στο Bet-on-arme.com εκτός από προγνωστικά στοιχήματος, θα βρείτε και μια λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που υπάρχουν στην Ελλάδα.
Ποτέ στην ιστορία της δεν έχει υποβιβαστεί από τη μεγάλη Ισπανική κατηγορία η Αθλέτικ Μπιλμπάο, όμως φέτος τα πράγματα δείχνουν αρκετά δύσκολα για τους Βάσκους. Παιχνίδι χωρίς αύριο, λοιπόν, για την ιστορική ομάδα του Ισπανικού βορρά κόντρα στη Χιρόνα. Αγωνιστική δράση και στα… δικά μας, με δυο παιχνίδια. Πάμε να δούμε:
1559. Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης: Στα ίσα έπαιξε τον Ατρόμητο ο Απόλλωνας την περασμένη αγωνιστική, κατακτώντας τον 2ο βαθμό του στο πρωτάθλημα. Η Αθηναϊκή ομάδα, όμως, πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν για να καταφέρει να σώσει την χρονιά.
Από την άλλη, ο Παναιτωλικός παίζει καλή μπάλα τελευταία και λίγο έλειψε μετά την ΑΕΚ, την οποία νίκησε, να κάνει ζημιά και τον Ολυμπιακό. Οι Αγρινιώτες εντός έδρας δε… χαμπαριάζουν και είναι το μεγάλο φαβορί για το τρίποντο. Ο άσος στο 1.76.
1568. Αθ. Μπιλμπάο – Χιρόνα: Με το μαχαίρι στα «δόντια» θα βγει να παίξει η Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι στην εξέδρα θα βοηθήσουν με όποιο τρόπο γίνεται τους παίκτες του Μπερίτσο, καθώς αν δεν έρθει το τρίποντο ο ορίζοντας της σωτηρίας θα αρχίσει να είναι ολοένα και πιο μακρινός για τα «λιοντάρια της Βασκονίας».
Ο αντίπαλος είναι σίγουρα στα μέτρα τους, καθώς η Χιρόνα που έχει ως βασικό στόχο τη σωτηρία, αναπαύεται άνετα στην 9η θέση. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια νίκη φέτος και αυτή στην έδρα τους. Ώρα για τη 2η. Είμαστε μαζί τους και παίζουμε τον άσο του 2.00, για μια ομάδα που δεν ξέρει τι σημαίνει υποβιβασμός.
Bet-on-arme.com | Προγνωστικά Στοίχηματος
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.