Ads Top

Ο 7χρονος που κερδίζει 22 εκατ. δολάρια στο YouTube! (vid)


Tα βίντεο έχουν συγκεντρώσει πάνω από 26 εκατομμύρια θεάσεις και έχει πάνω από 17,3 εκατομμύρια συνδρομητές.
Κερδίζει τόσα όσα δεν θα κερδίσει ίσως ποτέ στη ζωή του ένας μέσος άνθρωπος. Και φανταστείτε πως είναι μόλις 7 ετών! Τι κάνει; Παίζει με παιχνίδια στο κανάλι του στο YouTube, τα δοκιμάζει δηλαδή μπροστά στις κάμερες, και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους την κριτική του για αυτά.

Το Forbes τον κατέταξε στην πρώτη θέση με τους βαθύπλουτους του YouTube με περιουσία ύψους 22 εκατομμυρίων δολαρίων! Το τυχερό ζάμπλουτο παιδί, ονομάζεται Ryan και με το κανάλι του Ryan ToysReview έχει καταφέρει να εξαφανίσει όλους τους «επαγγελματίες» ενήλικους youTubers.

Υπολογίζεται, ότι από το 2015, οπότε και στήθηκε το κανάλι από τους γονείς του Ryan, τα βίντεο έχουν συγκεντρώσει πάνω από 26 εκατομμύρια θεάσεις και έχει πάνω από 17,3 συνδρομητές. Ο πιτσιρίκος, ερωτηθείς από το NBC γιατί τα παιδιά τρελαίνονται με τα βίντεό του, απάντησε αυθόρμητα «γιατί είμαι διασκεδαστικός και αστείος!». Χάρη στον Ryan, οι εταιρείες παιχνιδιών τρίβουν τα χέρια τους καθώς όταν ο ανήλικος πιάσει ένα παιχνίδι στα χέρια του, αυτό ξεπουλάει σαν τρελό. Μάλιστα, κυκλοφορεί και η δική του συλλογή με ρούχα και παιχνίδια, τα Ryan's World.

Στο χορό της προσοδοφόρας μπίζνας, έχουν μπει και οι δίδυμες αδελφές του οι οποίες εμφανίζονται ως guest σε βίντεο, σε ένα «αδελφάκι» κανάλι, το Ryan's Family Review.






news.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.