Ads Top

Σαν Σήμερα: Γιουβέντους - Ολυμπιακός 7-0 (vid)


Την πιο εφιαλτική βραδιά στην ιστορία του έζησε ο Ολυμπιακός σαν σήμερα το 2003, με τη συντριβή 7-0 από τη Γιουβέντους στο Champions League!
Μία από τις χειρότερες ευρωπαϊκές του βραδιές έζησε στο Ντελε Αλπι ο Ολυμπιακός, γνωρίζοντας την ήττα με 7-0 από τη Γιουβέντους, στις 10 Δεκεμβρίου του 2003.

Το σκορ αυτό αποτελεί αρνητικό ρεκόρ όχι μόνο για τους «ερυθρόλευκους» αλλά γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και τότε ο Ολυμπιακός έμεινε στην 4η θέση του ομίλου.

Η ιταλική ομάδα προηγήθηκε ήδη στο ημίχρονο με 4- 0 με τα γκολ του Τρεζεγκέ, του Μίκολι, πάλι του Τρεζεγκέ και του Μαρέσκα.

Ο Ντι Βάιο έκανε το 5-0, ο Ντελ Πιέρο ένα λεπτό μετά την είσοδό του έκανε το 6-0, για να σκοράρει μέχρι και ο ξεχασμένος μεταξύ πάγκου και εξέδρας Μαρτσέλο Ζαλαγέτα, που με κεφαλιά έγραψε το τελικό 7-0, στο 79'.

Γιουβέντους: Κιμέντι, Μπιριντέλι, Ιουλιάνο (84΄ Τζαμπρότα), Μοντέρο, Πεσότο, Ζαλαγιέτα, Κόντε, Τούντορ, Μαρέσκα, Τρεζεγκέ (58΄ Ντι Βάιο), Μίκολι (66΄ Ντελ Πιέρο).

Ολυμπιακός: Ελευθερόπουλος, Βενετίδης, Μαυρογενίδης, Κωστούλας, Ανατολάκης (68΄ Γεωργιάδης), Καφές (61΄ Γκώνιας), Καρεμπέ, Πάντος, Τζόρτζεβιτς, Τζιοβάνι (77΄ Νινιάδης), Καστίγιο.



gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.