Ads Top

Κυρία και στο Μιλάνο! (vid)


Η Γιουβέντους ήταν... ωραία με Μάντζουκιτς, Ρονάλντο, η Μίλαν μοιραία με τον Ιγουαΐν να χάνει πέναλτι και να βλέπει κόκκινη και το 0-2 κράτησε τους Bianconeri στο +6 από την Νάπολι και άφησε τους Rossoneri εκτός 4άδας.
Δεν πρόλαβε να... σκεφτεί πολλά πράγματα στο ματς η Μίλαν και βρέθηκε να χάνει. Στο 8' ο Αλεξ Σάντρο έκανε τη σέντρα και ο Μάντζουκιτς νίκησε εύκολα τον Ροδρίγες στον αέρα και με κεφαλιά τον Ντοναρούμα για το 0-1. Αν και υπήρξαν διαστήματα με λάθη στο κέντρο και από τους δύο, οι Bianconeri έδειχναν την ποιότητά τους με καλύτερη κυκλοφορία και περισσότερες επιθέσεις κυρίως με τον Κανσέλο από δεξιά και στο 26' ο Ντοναρούμα μπλόκαρε την κεφαλιά του σκόρερ.

Ο Ρονάλντο δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα, όμως σίγουρα δεν ήταν αρνητικός σαν τον Ιγουαΐν, που είχε πολλές λάθος επιλογές και στο 41' έγινε και επίσημα ο μοιραίος. Ο Σούσο βγήκε στην κόντρα, έκανε ωραία σέντρα για τον Πιπίτα που προσπάθησε να σουτάρει και ύστερα από χρήση VAR φάνηκε το χέρι του Μπενάτια. Ο Αργεντινός έστησε την μπάλα στη βούλα για να σκοράρει σε βάρος της πρώην ομάδας του, όμως ο Σέζνι έπεσε σωστά και την έστειλε στο δεξί δοκάρι του κρατώντας το 0-1 για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η Μίλαν μπήκε πιο δυνατά και για ένα δεκάλεπτο έπαιξε στο μισό γήπεδο την Γιουβέντους, η οποία όμως δεν απειλήθηκε σοβαρά και ήταν εκείνη που είχε την πρώτη πραγματική φάση. Στο 55' ο Ντοναρούμα έπεσε και μπλόκαρε το αριστερό του Ρονάλντο, δύο λεπτά αργότερα το φάουλ του Ντιμπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και στο 62' ο Γκατούζο άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 με την είσοδο του Κουτρόνε.

Η Γιουβέντους δεν πτοήθηκε από αυτό, είχε νέα καλή στιγμή με τον Κριστιάνο στο 68' και καθάρισε στο ματς στο 81' όταν ο Κανσέλο έκανε τη σέντρα-σουτ από δεξιά, ο Ντοναρούμα απέκρουσε στην πορεία του Ρονάλντο και εκείνος τίναξε τα δίχτυα με το δεξί γράφοντας το τελικό 0-2. Στο 84' ο Ιγουαΐν είδε ανύπαρκτη κίτρινη, κάτι το οποίο του έβγαλε όλα τα νεύρα από το χαμένο πέναλτι και αποβλήθηκε με δεύτερη ύστερα από έντονη διαμαρτυρία [χάνει το ματς με την Λάτσιο].

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Αμπάτε (75' Μπορίνι), Ζαπάτα, Ρομανιόλι, Ροδρίγες, Μπακαγιόκο, Κεσί, Τσαλχάνογλου (75' Λασάλτ), Σούσο, Καστιγιέχο (62' Κουτρόνε), Ιγουαΐν.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Κανσέλο, Μπενάτια, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς (74' Κεντίρα), Ματουιντί, Μπετανκούρ, Ντιμπάλα (78' Ντάγκλας Κόστα), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς.


gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.