Ads Top

Στην κορυφή του κόσμου ο Τσιτσιπάς! (vid)


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε στον τελικό του Next Gen ATP τον Ντε Μινόρ (3-1 σετ) και είναι επίσημα ο κορυφαίος τενίστας κάτω των 21 στον πλανήτη!
Ιστορία έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μιλάνο, κατακτώντας τον τίτλο στο Next Gen ATP Finals που ολοκληρώθηκε το Σάββατο (10/11)!

Ο Έλληνας πρωταθλητής που είναι στο Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης κέρδισε με 2-4, 4-1, 4-3, 4-3 στον τελικό τον Ντε Μινόρ (Αυστραλία) και είναι ο 2ος παίκτης στην ιστορία που φτάνει στην κορυφή.

Μετά τη Στοκχόλμη, ο Τσιτσιπάς κατέκτησε και την κορυφή στο Μιλάνο μέσα στο 2018 και το αποχαιρετά με ψηλά το κεφάλι και ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της χρονιάς.

Ο Αυστραλός ήταν ένας πολυ σπουδαίος αντίπαλος και πίεσε πολύ τον Τσιτσιπά, ο οποίος όμως στα δύσκολα σημεία είχε καθαρό μυαλό και πήρε τον τίτλο. Ο Ντε Μινόρ πήρε το 1ο σετ αλλά ο Τσιτσιπάς δεν του επέτρεψε να "γελάσει" στο 2ο και το κέρδισε με 4-1.

Ο Έλληνας πρωταθλητής οδήγησε και τα δύο επόμενα σετ στο τάι μπρέικ και κέρδισε με 7-3.

Ο Τσιτσιπάς είχε 22 winners και 15 αβίαστα λάθη, πέτυχε 10 άσους και κέρδισε τους 40 από τους 52 πόντους στα πρώτα του σερβίς και πήρε τη νίκη σε 1.40.
*gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.