Ads Top

Οι οπαδοί νίκησαν: "Stop" στα ματς της Bundesliga την Δευτέρα!


Οι οπαδοί των γερμανικών ομάδων τάχτηκαν αναφανδόν κατά της διεξαγωγής αγώνων της Bundesliga την Δευτέρα και ο επίμονος "αγώνας" που έδωσαν βρήκε πανηγυρική δικαίωση!
Ο αγώνας για τα "πιστεύω" σου, όταν είναι οργανωμένος και επίμονος, πολλές φορές δικαιώνεται, και αυτό ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση των Γερμανών φιλάθλων. Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν απέναντι στην απόφαση των ομάδων της Bundesliga ώστε από το 2016 και μετά να γίνονται πέντε αναμετρήσεις ανά σεζόν ημέρα Δευτέρα και τελικά κατάφεραν να... περάσει το δικό τους.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, το συγκεκριμένο μέτρο δεν θα υφίσταται μετά τη λήξη του τρέχοντος τηλεοπτικού συμβολαίου και από τη σεζόν 2020/21 δεν θα διεξάγονται αναμετρήσεις τη Δευτέρα, με εκείνα τα παιχνίδια να μετατίθενται για την Κυριακή.

Φυσικά, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος υποχρεώθηκε να πάρει αυτή την απόφαση καθώς εδώ και αρκετούς μήνες είχαν εντατικοποιηθεί οι αντιδράσεις από πλευράς οπαδών που μόνο καλό δεν έκαναν στο πρεστίζ της Μπουντεσλίγκα.

Άλλοι οπαδοί έκαναν εμπάργκο σε αγώνες και άφηναν άδειες ολόκληρες θύρες, άλλοι πετούσαν μπαλάκια του τένις ή ρολά τουαλέτας στον αγωνιστικό χώρο, ενώ υπήρχαν και οπαδοί που έμεναν σιωπηλοί στα πρώτα 45 λεπτά των αναμετρήσεων, δημιουργώντας μία άσχημη εικόνα που μόνο διαφήμιση δεν ήταν για την Μπουντεσλίγκα.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.