Ads Top

Βαρούχας: «Κανένα πέναλτι στις φάσεις που ζητάει ο Ολυμπιακός»


Ακούστε την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων των αγώνων της Σούπερ Λίγκας που έγιναν στο Σαββατοκύριακο. 
Σε καμία από τις φάσεις για τις οποίες ζητάει πέναλτι ο Ολυμπιακός στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη δεν υπήρχε παράβαση υποστήριξε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την καθιερωμένη ανάλυση των φάσεων των αγώνων που έγιναν στο Σαββατοκύριακο.

Ο καθηγητής διαιτησίας, θυμήθηκε μια αντίστοιχη φάση με εκείνη του Μακέντα στην οποία υποστηρίζει ότι η μπάλα χτυπάει ψηλά στην περιοχή του ώμου. Αντίστοιχα, τονίζει ότι σωστά δεν δόθηκε πέναλτι από τον Ελβετό διαιτητή στη δεύτερη φάση καθώς η μπάλα χτυπάει στο χέρι στήριξης του Χατζηγιοβάννη.

«Πειθαρχικά δεν πήγε καθόλου καλά ο Ελβετός. Δεν έδωσε κάρτες, είχε όμως και καλά σημεία σε κάτι διαμάχες και εκεί όμως δεν έδειξε κάρτες που θα έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάθε δύο λεπτά είχαμε και κάτι που ζητούσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού», ανέφερε και συνέχισε:

«Στη φάση του 48ου λεπτού ο Νάτχο χτυπάει τον Διούδη και η φάση σταματά εκεί, δεν υπάρχει συνέχεια. Στο 63’ η διεκδίκηση του Ινσούσα με τον Χριστοδουλόπουλο η μπάλα χτυπάει στο κεφάλι. Στο 83’ ο Μακέντα βάζει το κορμί του, η μπάλα χτυπάει ψηλά στο χέρι, στον ώμο, δεν υπάρχει παράβαση. Στο 84ο λεπτό στο πέσιμο του Χατζηγιοβάννη η μπάλα ακουμπάει αλλά το χέρι είναι αυτό της στήριξής του στο έδαφος», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Ακούστε την ανάλυση όλων των αγώνων της Σούπερ Λίγκας που έγιναν στο Σαββατοκύριακο.


sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.