Ads Top

Ποιον «βλέπουν» πρωταθλητή οι στοιχηματικές εταιρίες, τρελή απόδοση σε ΑΕΚ!


Χαμός στην Σούπερ Λιγκ - Ποιον «βλέπουν» πρωταθλητή οι στοιχηματικές εταιρίες, τρελή απόδοση σε ΑΕΚ
Όλο το ελληνικό πρωτάθλημα από στοιχηματική σκοπιά - Πρωταθλητής, πεντάδα, υποβιβασμός - Φαβορί, αουτσάιντερ και μερικές ομάδες που υπολογίζεται να «ψηλώσουν» βαθμολογικά - Η καλύτερη πρόταση κατά τη γνώμη μας.

Οι Εθνικές ομάδες μας αφήνουν ήσυχους για πολύ καιρό και επιτέλους θα αφοσιωθούμε ολοκληρωτικά στις διασυλλογικές διοργανώσεις. Ας μιλήσουμε σήμερα γενικά για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πέρασαν 10 αγωνιστικές. Απομένουν άλλες 20, ωστόσο η αγωνία από μέτωπο σε μέτωπο διαφέρει.

Ας τα δούμε όλα ξεχωριστά με βάση τους υπολογισμούς των στοιχηματικών εταιρειών.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Ήδη έχουμε γράψει πολλά κείμενα για το θέμα αυτό. Η απόδοση του ΠΑΟΚ, υπενθυμίζουμε, ότι ξέπεσε στο αστείο 1,20. Ο Ολυμπιακός παραμένει στο 8,00, παρά το γεγονός ότι γλίτωσε το -3. Η ΑΕΚ που δεν το γλίτωσε εκτινάχτηκε στο 18,00. Ο δεύτερος Ατρόμητος (απειλείται επίσης με αφαίρεση βαθμών) που δεν τον αγκαλιάζουν ούτε οι Περιστεριώτες ανέβηκε κι άλλο (20,00 και βάλε). Όσο για την έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό, οι τιμές του οροθετούνται από 70 μέχρι 85).

ΠΕΝΤΑΔΑ

Σίγουρη θεωρείται η παρουσία του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού γι’ αυτό και δεν προσφέρονται στοιχήματα με τα ονόματά τους. Απομένουν τρεις λοιπόν και οι μπουκ λένε ότι θα συμπεριληφθούν στην κορυφαία λίστα οι ΑΕΚ, Ατρόμητος και πιθανότατα ο Παναθηναϊκός. Η Ένωση και ο σύλλογος του Περιστερίου προσφέρονται σε αποδόσεις λίγο πάνω από τη μονάδα. Ο ΠΑΟ ψηφίζεται ανάμεσα στο 1,65 και το 1,80. Άλλες δύο ομάδες φέρονται να έχουν ίδιες βλέψεις. Ο Άρης (κάτω από 3,00) και η σταθερή Ξάνθη (4 συν). Επί της παρούσης, η βαθμολογία δείχνει την Ξάνθη στην τέταρτη θέση με τρεις πόντους περισσότερους από τους «πράσινους» και τον Άρη. Να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος η ΑΕΚ εμφανιζόταν μόνο στους διεκδικητές του τίτλου και σε καμία άλλη στοιχηματική ενότητα. Όσο για τους Ξανθιώτες του Πανόπουλου, αν διεκδικούν μέχρι τέλους την πεντάδα θα πρόκειται για μεγάλη έως τεράστια επιτυχία. Κανείς δεν τους υπολόγιζε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Όλες οι εταιρείες συμφωνούν στο ότι ο Απόλλων Σμύρνης θα είναι η πρώτη ομάδα που θα πέσει κατηγορία. Βάσει αποδόσεων, όσες πιθανότητες έχει η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος για να καταλήξουν στην πρώτη πεντάδα τόσες έχουν και οι Απολλωνιστές για να υποβιβαστούν (γύρω από 1,05). Επίσης συμφωνούν στο ότι ο δεύτερος επικρατέστερος για να ακολουθήσει τον Απόλλωνα είναι ο Λεβαδειακός (γύρω από το 1,70), παρά το γεγονός δυνάμωσε την παρουσία του προ της διακοπής. Ακολούθως υπάρχει διχογνωμία ανάμεσα στους μπουκ. Άλλοι κρίνουν ως τρίτο επικρατέστερο τον ΟΦΗ (από 2,10 και πάνω), άλλοι τη Λαμία (μέχρι 2,20) ή τη Λάρισα (μέχρι και 2,40). Μία από αυτές τις τρεις υπολογίζεται πάντως να βρεθεί του χρόνου στη Β’ Εθνική (έτσι τη μάθαμε έτσι τη γράφουμε αυτή την κατηγορία).

Πάνω από τον ουραγό Απόλλωνα, στη βαθμολογία βέβαια, βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, οι μπουκ δεν πιστεύουν ότι οι Αρκάδες θα χάσουν το δικαίωμα να αγωνίζονται και του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία. Είναι το 8ο φαβορί για υποβιβασμό (από 12 και πάνω). Ο ΠΑΣ είναι το έκτο (σε άλλους το τρίτο) με τιμές κοντά στο 10,00. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι 7ος επικρατέστερος για υποβιβασμό είναι ο Παναιτωλικός που έχει αφήσει ανώτερα διαπιστευτήρια και έχει παίξει καλύτερα από όλους τους προαναφερθέντες (πάνω από 10,00 οι τιμές του).

Δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα για τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» λοιπόν είναι η ομάδα που συμμετέχει σε όλες τις στοιχηματικές ενότητες, αλλά σε καμία δεν είναι φαβορί για κάτι. Είναι έκτο φαβορί για την πεντάδα (πίσω από Ατρόμητο, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Άρη και Ξάνθη) και 9ο για υποβιβασμό (πάνω από όλους όσους αναφέραμε).

Η ΠΡΟΤΑΣΗ 

Παρά τη βαθμολογική της συγκομιδή, συνεχίζουμε να τονίζουμε ότι το πλέον αδικημένο σύνολο του πρωταθλήματος, αυτό δηλαδή που οι εμφανίσεις του είναι αντιστρόφως ανάλογες με τη θέση του, είναι του Αστέρα Τρίπολης. Αυτή τη στιγμή είναι προτελευταίος με 6 πόντους. Το πρόγραμμά του μέχρι τα Χριστούγεννα γράφει Λάρισα (εντός), Λεβαδειακό (στη Λιβαδειά), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), ΟΦΗ (εντός) και Πανιώνιο (στη Νέα Σμύρνη). Τρία από αυτά τα ματς να κερδίσει και το όνομά του θα φιγουράρει στις καταστάσεις για την είσοδο στην πεντάδα.

Η πρότασή μας είναι λοιπόν το να μην υποβιβαστούν οι Αρκάδες. Όπου το βρείτε το ποντάρετε. Γύρω στο 1,50 το βρήκαμε εμείς.

Για την 11η αγωνιστική θα γράφουμε από αύριο μέχρι τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.