Ads Top

Μπάγερν σε Ντρογκμπά: "Κάποτε μας ράγισες τις καρδιές, αλλά σε συγχαίρουμε"


Η Μπάγερν Μονάχου αποχαιρέτησε με εκπληκτικό μήνυμα τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος σε ηλικία 40 ετών έβαλε τέλος στη θαυμάσια καριέρα του. Δείτε το post των Βαυαρών, που θυμήθηκαν τον τελικό του 2012. (PHOTO)
Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δράση σε ηλικία 40 ετών. Η Μπάγερν Μονάχου συνεχάρη τον Αφρικανό για όσα πέτυχε στην καριέρα του, με post που έκανε στα social media. Οι Βαυαροί σε αυτό δεν ξέχασαν τον χαμένο τελικό του Champions League από την Τσέλσι του Ιβοριανού στράικερ.

"Κάποτε μας ράγισες τις καρδιές, αλλά παρόλα αυτά θέλουμε να σε συγχαρούμε για μια υπέροχη καριέρα. Ό,τι καλύτερο για το μέλλον" ανέφεραν οι Γερμανοί για τον επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος στον τελικό του Champions League το 2012 ισοφάρισε σε 1-1 τη Μπάγερν, στο 88', ενώ στη διαδικασία των πέναλτι είχε ευστοχήσει στο τελευταίο (4-3)!





Ο Ντρογκμπά δήλωσε την Πέμπτη (22/11) ότι στη φάση του γκολ που σημείωσε στο 88', σκόραρε χάρη στον Θεό: "Είχα μερικές συζητήσεις με το Θεό στο γήπεδο. Το βράδυ αυτό τον προκάλεσα να δω αν υπάρχει. Σε εκείνο το τελευταίο κόρνερ, έλεγα μέσα μου στον Θεό: «Τώρα θέλω να δω αν πραγματικά υπάρχεις». Όταν σκόραρα και άρχισα να τρέχω προς το κόρνερ, κοιτούσα τον ουρανό. Ήμουν στα... χαμένα. Έλεγα: «Ναι, υπάρχει Θεός». Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να εξηγήσω τι έγινε".

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.