Ads Top

Ο Μασούρας κάνει "γκελ" σε Καρεμπέ και Μοντέστο!


Ο 24χρονος εξτρέμ του Πανιώνιου, Γιώργος Μασούρας, είναι από τους παίκτες που τελούν υπό στενή παρακολούθηση από τον Ολυμπιακό. Φημολογείται ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.
Ο Ολυμπιακός έχει πάντοτε ανοικτές τις κεραίες του, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στο εξωτερικό. Είναι ακόμα πολύ νωρίς να ειπωθεί το οτιδήποτε για κάποια σίγουρη κίνηση από πλευράς "ερυθρολεύκων" ενόψει Ιανουαρίου, ωστόσο, αυτό που μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο είναι ότι ο Γιώργος Μασούρας πράγματι παρακολουθείται στενά.

Ο Φρανσουά Μοντέστο και ο Κριστιάν Καρεμπέ έχουν βρεθεί αρκετές φορές στη Ν. Σμύρνη για να παρακολουθήσουν από κοντά τον 24χρονο εξτρέμ, ο οποίος κλήθηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη και στην Εθνική ομάδα.

Από τον Πανιώνιο ο ποδοσφαιριστής που τους έχει κάνει περισσότερο "γκελ" δεν είναι άλλος από τον Μασούρα. Μάλιστα, φημολογείται ότι ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του και πώς αν το θελήσουν οι Πειραιώτες να τον κάνουν δικό τους, τότε δεν θα συναντήσουν και ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς έχουν τον τρόπο τους για να πείσουν και τον ποδοσφαιριστή, και τον Πανιώνιο (από οικονομικής πλευράς φυσικά...).

Ο Μασούρας που αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στα άκρα της επίθεσης, γνωρίζει πολύ καλά ότι η παρουσία των Μοντέστο και Καρεμπέ στην εξέδρα των επισήμων της Ν. Σμύρνης προφανώς και είχε να κάνει με το ότι τα μάτια τους ήταν στραμμένα πάνω του.

Μέχρι στιγμής λοιπόν αποτελεί τον παίκτη που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεχωρίσει από την εγχώρια αγορά, ενδεχομένως περισσότερο από κάθε άλλον... Ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από τον Ολυμπιακό. Κι αυτό, γιατί θα πρέπει να δουν πώς θα κυλήσει και ο Δεκέμβριος και αναλόγως θα πράξουν.

Ακόμη και κίνηση να γίνει τον Ιανουάριο και επέλθει συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, δεν σημαίνει κιόλας ότι ο παίκτης θα ντυθεί άμεσα στα ερυθρόλευκα. Μπορεί η συμφωνία να είναι ενόψει καλοκαιριού.

Ας μην τρέχουμε όμως... Αυτή τη στιγμή ο Μασούρας είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει κάνει "γκελ" στους Μοντέστο και Καρεμπέ. Όλα τα άλλα θα τα δούμε εν καιρώ κατά πόσο θα προχωρήσει η υπόθεση ή όχι...

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.