Ads Top

Η πρόκληση δεν θα έχει προηγούμενο!


Από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, πριν καλά-καλά τελειώσει το ματς με τον Ολυμπιακό είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια να πεισθούν όλοι πώς πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να τιμωρηθούν με αφαίρεση τριών βαθμών για ό,τι έγινε στην Πάτρα.
Τη Δευτέρα κυκλοφόρησε η έκθεση της αστυνομίας που ανέφερε χαρακτηριστικά πώς «δεν διαπιστώθηκε ούτε καταγγέλθηκε τραυματισμός αστυνομικών και φιλάθλων». Αλλά η φημολογία είναι έντονη πώς η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα καλέσει τον Ολυμπιακό με άρθρο του πειθαρχικού κώδικα που κάνει λόγο για αφαίρεση βαθμών!

Με βάση το άρθρο 15, παράγραφος 4β. του πειθαρχικού κώδικα, που αναφέρει μεταξύ άλλων: «Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000) και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές, και εφόσον συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων επιβάλλεται επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών».

Ξεκάθαρο πώς γίνεται προσπάθεια από τους «εξυγιαντές» να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός! Όποιος καταλαβαίνει τι γίνεται, δεν θέλει και πολύ να αντιληφθεί τι επιδιώκουν ορισμένοι! Ειδικά μετά τα όσα αναφέρει και η έκθεση της αστυνομίας. Σε κανένα σημείο της δεν γίνεται λόγο για βιαιοπραγία! Αυτό που πρέπει να αποδειχθεί για να υπάρξει αφαίρεση βαθμών! Αλλά η... εξυγίανση θα κάνει ό,τι μπορεί...

*gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.