Ads Top

«Δώστε τα όλα! Μόνο νίκη»


Ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία τη νίκη στο σημερινό αγώνα (25/11) κόντρα στον Ατρόμητο για την 11η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.
Αυτό έχει καταστεί σαφές σε όλους τους παίκτες της ομάδας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να υπενθυμίζει και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας το πόσο σημαντικός είναι ο συγκεκριμένος αγώνας για τους Πειραιώτες.

Οι τρεις βαθμοί της νίκης είναι μονόδρομος για τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, οι οποίοι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν και να φύγουν με το διπλό από το Περιστέρι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το σύνθημα στη χθεσινή προπόνηση των Πειραιωτών τονίζοντας στους παίκτες του ότι θα πρέπει να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Το ματς στο Περιστέρι μπορεί να σημάνει την αντεπίθεση των «ερυθρόλευκων» ενόψει της συνέχειας και του στόχου της επιστροφής στην κορυφή.

Όλοι γνωρίζουν πως θα πρέπει να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για το τρίποντο και είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.