Ads Top

Το μήνυμα του Γιάγια Τουρέ!


Ο Γιάγια Τουρέ μπορεί ως τώρα να έχει αγωνιστεί από λίγο έως ελάχιστα, αλλά με post στο facebook έστειλε μήνυμα στους οπαδούς, με την υπόσχεση ότι θα κάνει τα πάντα για νέες κούπες (PHOTO).
Η πιο ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού ήταν, αναμφίβολα, για τον Ολυμπιακό ο Γιάγια Τουρέ. Ο διεθνής μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι προκαλώντας ενθουσιασμό στους οπαδούς, που θα τον έβλεπαν ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αφρικανός σούπερ σταρ δεν έχει αγωνιστεί τόσο, όσο θα το επιθυμούσε, ενώ και ο ίδιος θα περίμενε περισσότερα από τον εαυτό του. Δύο μέρες μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Τουρέ αποφάσισε να θυμίσει, έστω κι έμμεσα, την παρουσία του και να στείλει μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

Ο Ιβοριανός θέλησε να στείλει μήνυμα συσπείρωσης, ενώ δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να έρθουν νίκες για τους οπαδούς. Συγκεκριμένα, έγραψε: "Επέστρεψα στον Ολυμπιακό για τους οπαδούς και για να πάρουμε τρόπαια γι' αυτούς. Ο δεσμός μας είναι ιδιαίτερος.

Οπότε πρέπει να κάνουμε περισσότερα για να νικήσουμε γι' αυτούς και εγώ θα κάνω τα πάντα για να συμβεί αυτό. Αυτή η ομάδα είναι για τους οπαδούς της. Θα δώσουμε τα ΠΑΝΤΑ".





Ο Γιάγια Τουρέ έχει καταγράψει ως τώρα πέντε συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, δύο στο Europa League, δύο στη Super League και μία στο Κύπελλο, με απολογισμό 222 λεπτά.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.