Ads Top

Μίλαν: Πάει για Ιμπραχίμοβιτς και Βιδάλ


Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Λεονάρντο, σχεδιάζει την ενίσχυση των "ροσονέρι" κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κι Αρτούρο Βιδάλ.
ΗΜίλαν μπορεί να μην έχει εξασφαλίσει ακόμη τη συνέχιση της ευρωπαϊκής της παρουσίας - έχουν μαζί με τον Ολυμπιακό έχουν από επτά βαθμούς, η Μπέτις έχει έναν περισσότερο (8)  μετά από τέσσερα ματς στο Europa League - και στο πρωτάθλημα να βρίσκεται στην πέμπτη θέση (21 βαθμοί σε 12 ματς), αλλά σχεδιάζει ήδη την ενίσχυσή της κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής των "ροσονέρι", Λεονάρντο, ήδη έχει δύο ονόματα σε περίοπτη θέση στην ατζέντα του. Το πρώτο είναι του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο 37χρονος Σουηδός φορ των Los Angeles Galaxy φόρσε κατά το παρελθόν τη φανέλα της Μίλαν (2010-2012).

Στις συζητήσεις με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, τέθηκε η πιθανότητα για συνεργασία με εξάμηνο ορίζοντα, ενώ το κόστος του deal εκτιμάται στα 2.000.000 ευρώ. Η άλλη περίπτωση είναι αυτή του Αρτούρο Βιδάλ.


Ο 31χρονος Χιλιανός μετακινήθηκε τον περασμένο Αύγουστο από την Μπάγερν στην Μπαρτσελόνα αντί 18.000.000 ευρώ, αλλά δεν έχει βρει χώρο και χρόνο στους "μπλαουγκράνα".

Οι "σπόντες" προς τον Ερνέστο Βαλβέρδε συνεχείς, ενώ η σχέση τους δεν είναι καλή. Ο "ρέι" δεν έχει "πιάσει" στη Βαρκελώνη και η μετακίνησή του στη Μίλαν, μάλλον βολεύει και τις δύο πλευρές.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.