Ads Top

Οι πρώτες σκέψεις του Μαρτίνς για Ατρόμητο


Ο Πορτογάλος τεχνικός θα αρχίσει να δείχνει πράγματα αναφορικά με την ενδεκάδα της κυριακάτικης κομβικής αναμέτρησης.
Ο Ολυμπιακός μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το κομβικό παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αρχίσει από την Πέμπτη να δείχνει τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα.

Αρχικά περιμένει να δει στην προπόνηση τον Γιάγκος Βούκοβιτς και να μιλήσει μαζί του για την κατάσταση που βρίσκεται. Ο στόπερ του Ολυμπιακού απουσίαζε για περίπου δέκα μέρες με την Εθνική Σερβίας.

Δεν αγωνίστηκε αλλά το θέμα είναι το πρόγραμμα προπονήσεων της Σερβίας. Αν όλα είναι οκ τότε θα πάρει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Σισέ. Κάτι που είναι και το πιο πιθανό.

Ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία. Ο Κούτρης θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ για το δεξί όλα θα εξαρτηθούν από το πως νιώθει ο Ομάρ. Αγωνίστηκε σε δύο 90λεπτα με την Εθνική Νορβηγίας. Την Πέμπτη θα κάνει την πρώτη ουσιαστική προπόνηση.

Από την άλλη ο Τοροσίδης μπήκε από την Τρίτη στις προπονήσεις και ίσως να προτιμηθεί. Στα χαφ ο Γκιλιέρμε φέρεται να είναι επικρατέστερος για τη μία από τις δύο θέσεις. Για την άλλη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Οι Ποντέσε, Λάζαρος, Φορτούνης είναι η τριάδα που δεν αλλάζει. Το θέμα αν ο Λάζαρος προτιμηθεί για την γραμμή κρούσης. Υπάρχει και ο Δημήτρης Μάνος, που έχει πολλές πιθανότητες.

Κι αυτό γιατί είναι και δυναμικός ώστε αν αντέξει το σκληρό παιχνίδι που αναμένεται να γίνει, πέραν του να ταλαιπωρήσει το δίδυμο των στόπερ του Ατρόμητου.

Για τον Γκερέρο παραμένει ένα μεγάλο ρίσκο η χρησιμοποίηση του και όπως φαίνεται δεν θα γίνει, αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με τον Μαρτίνς.

Με βάση την μέχρι στιγμής εικόνα τέσσερις θέσεις είναι ανοικτές. Αυτή του δεξιού μπακ, του δεύτερου χαφ, του επιθετικού και του ενός εξτρέμ.

*sportime.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.