Ads Top

Το δίλλημα του Μαρτίνς


Μία θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα παρότι ο Πέδρο Μαρτίνς στις δοκιμές που έκανε το Σάββατο, έδειξε τις σκέψεις του για το ματς με τον Άρη. 
Κι αυτό έχει να κάνει με την επίθεση του Ολυμπιακού. Διότι ο Πορτογάλος είχε στις δοκιμές τον Χασάν στην κορυφή.

Αν και ο Αιγύπτιος δεν είναι ακόμα στο 100%. Πάντως, ο 48χρονος δοκίμασε και τον Μάνο, αλλά και τον Λάζαρο στην κορυφή. Γεγονός που δείχνει ότι ακόμα δεν είναι απόλυτα σίγουρος αναφορικά με τον παίκτη που θα επιλέξει για την επίθεση στο «Κλ. Βικελίδης».

Στο τέρμα θα είναι ο Σα, ενώ η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρης. Στο κέντρο ο Μπουχαλάκης δείχνει σίγουρος, ενώ ο Μαρτίνς δοκίμασε στο πλευρό του και τον Νάτχο (σ.σ.: την περισσότερη ώρα), αλλά και τον Καμαρά. Δείγμα ότι το σκέφτεται ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός.

Μπροστά τους σίγουρος ο Φορτούνης, στη μια πτέρυγα ο Ποντένσε, ενώ ο Λάζαρος θα είναι στο αρχικό σχήμα, αλλά ανάλογα με την τελική απόφαση του Πορτογάλου προπονητή για την επίθεση θα καθοριστεί η θέση του. Εάν είναι στην κορυφή, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει δεξιά ξανά ο Ναουέλ.

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.