Ads Top

Παραλίγο... σοκ με Καλάθη - Δείτε πώς τραυματίστηκε στην Πόλη - Έξαλλοι όλοι οι παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)


Τυχερός μέσα στην ατυχία.
O Νικ Καλάθης γλίστρησε στο μεγάλο αυτοκόλλητο της Euroleague κατά την διάρκεια του ματς με την Εφές και πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των αθλητών που χτύπησαν, είτε σοβαρά είτε όχι, εξαιτίας αυτού του λόγου.

O ηγέτης των «πράσινων» δέχτηκε πίεση από τον αντίπαλό του και το βίντεο δείχνει πως έπεσε στο παρκέ όταν έχασε την ισορροπία του στο αυτοκόλλητο της Euroleague στο κέντρο του παρκέ.

Ο Καλάθης έδειξε να πονά και αποσύρθηκε στον πάγκο, ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψε στο ματς. Ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός, ωστόσο ο διεθνής γκαρντ χτύπησε σε ένα σημείο που έχει εξελιχθεί σε μεγάλο κίνδυνο για τους αθλητές της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Παίκτες όπως ο Ντάνιελ Χάκετ, ο Τζέιμς Γκιστ και ο ΝτιΆντρε Κέιν τραυματίστηκαν σοβαρά όταν γλίστρησαν σε αυτά τα αυτοκόλλητα, ενώ εξαιτίας αυτού του λόγου βρίσκεται στα «πιτς» και ο Σέιν Λάρκιν.

«Συμφωνούμε απόλυτα πως τα αυτοκόλλητα δημιουργούν πρόβλημα και είμαστε αντίθετοι στην ύπαρξη τους στο παρκέ. Έχουμε ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την Εuroleague για να αφαιρεθούν. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η επιθυμία να υπάρχουν αυτοκόλλητα στην περιοχή των ελεύθερων βολών έχει να κάνει με τους συλλόγους και τους χορηγούς, επομένως δεν είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά εμάς και την Euroleague», ήταν το σχόλιο της Ένωσης Παικτών της διοργάνωσης πριν λίγες ημέρες για το ζήτημα.

Παράλληλα, ο Μάικ Τζέιμς αναφέρθηκε στο Twitter στη συγκεκριμένη φάση, γράφοντας: «Αυτά τα αυτοκόλλητα όλο μπλέκονται με κάποιον. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να μην τα έχουμε».



Δείτε εδώ το βίντεο της πτώσης του Νικ Καλάθη:



sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.