Ads Top

Όποιος προλάβει...


Κομβικής σημασίας είναι το παιχνίδι με τη Μπέτις, στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», για την 5η αγωνιστική του Europa League, στις 29 Νοεμβρίου.
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει, θα έχει τη συμπαράσταση και την υποστήριξη τουλάχιστον 1.000 οπαδών του, ενώ η ισπανική ομάδα έχει διαβεβαιώσει πως θα εξασφαλίσει περισσότερα εισιτήρια στους «ερυθρόλευκους» σε περίπτωση που εξαντληθούν.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, μάλιστα, έκανε γνωστό ότι η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει από τη Δευτέρα το πρωί (19/11, 10:00), από τη ρεσεψιόν του «Γ. Καραϊσκάκης».

Με τη σχετική ενημέρωση να αναφέρει ότι: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUEμεταξύ των ομάδων REAL BETIS - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "ESTADIO BENITO VILLAMARIN" την Πέμπτη 29/11/2018 στις 18:55 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν από τη Δευτέρα 19/11 έως Παρασκευή 23/11 (10:00 - 17:30), από τη reception του Γηπέδου Καραϊσκάκη (είσοδος VIP).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο, το Εισιτήριο Διαρκείας ή την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€».

redking.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.