Ads Top

Φουλ επίθεση από τον Γιώργο Δώνη!


Διαβάστε πως θα παρατάξει την ομάδα του ο Γιώργος Δώνης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League και οι «πράσινοι» θέλουν να «σπάσουν» την... κατάρα, που δεν τους αφήνει να κερδίζουν μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου τα τελευταία πέντε χρόνια.
Ο Γιώργος Δώνης ξέρει πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έρχεται με αμυντικούς προσανατολισμούς και έχει κάνει μαθήματα στους παίκτες του.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει επισημάνει πως θέλει το γρήγορο γκολ, για να βγάλει τους φιλοξενούμενους από την περιοχή τους και να... ξεπαρκάρει το πούλμαν του Γιάννη Μαντζουράκη. Το «τριφύλλι», μετά τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό θέλει να συνδυάσει τη νίκη με μία επιβλητική εμφάνιση και να πετύχει αρκετά τέρματα, δίνοντας χαρά στον κόσμο του, που αναμένεται να δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ.

Το πιο πιθανό σχήμα και αυτό που δούλεψαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι «πράσινοι» είναι το 4-3-3. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κώστας Κότσαρης, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γιόχανσον και στο αριστερό ο Ινσούα. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κολοβέτσιος και Πούγγουρας, που θα αντικαταστήσει τον Μαυρομμάτη, ενώ η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Κουρμπέλη, Κάτσε και Δώνη. Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης στα δύο «φτερά» και στην κορυφή της επίθεση ο Φεντερίκο Μακέντα.

Σε περίπτωση που ο Γιώργος Δώνης κάνει την έκπληξη και παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2, τότε κάποιος εκ των Δώνη και Κάτσε θα χάσει τη θέση του, με επικρατέστερο για δεύτερο φορ τον Αργύρη Καμπετσή, την ώρα που ο Νίκος Βέργος έχει λιγότερες πιθανότητες, ωστόσο ανάλογα με την έκβαση του ματς μπορεί να τον δούμε να περνάει ως αλλαγή.

*leoforos.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.