Ads Top

Καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός!


Την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα διαθέτει αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός με τα 20 γκολ που έχει στο ενεργητικό της η ομάδα του Γιώργου Δώνη.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε υπήρξε έντονη ανησυχία στον κόσμο του Παναθηναϊκού για το κατά πόσον θα μπορέσει η ομάδα να βρει λύσεις στην επίθεση με δεδομένα κιόλας τα κενά που υπήρχαν στο ρόστερ στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Παρ’ όλα αυτά, τόσο η έλευση του Φεντερίκο Μακέντα όσο φυσικά και των άλλων παιδιών του Δώνη δίνει ως τώρα την πιο πειστική απάντηση. Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει με 20 γκολ να διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα μετά από έντεκα αγωνιστικές.

Η ενδέκατη αγωνιστική μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο, η μόνη ομάδα που… «απειλεί» αυτό το στατιστικό είναι ο Ατρόμητος που όμως θα πρέπει να πετύχει τέσσερα γκολ εις βάρος του Ολυμπιακού για να φτάσει τα 20 μιας και τώρα έχει 16. Από εκεί και πέρα, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε το Σάββατο έχει ένα λιγότερο (19), ενώ η περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ 18. Όσο για την ομάδα του Πειραιά που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση έχει ως τώρα βρει δίχτυα 13 φορές σε δέκα αγώνες.

Φυσικά, αν αναλογιστεί κανείς πως το τριφύλλι έχει «βγάλει» και τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό εκτός έδρας, η συγκεκριμένη επίδοση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, αποτελώντας μία ακόμα απόδειξη της πολύς καλής δουλειάς που γίνεται από τον Γιώργο Δώνη. Μάλιστα, αν προσέξει κανείς τη διαφορά τερμάτων θα δει πως οι πράσινοι βρίσκονται στο +12 και η μόνη ομάδα που τους προσπερνά είναι ο πρώτος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ που έχει +15.

Το συγκεκριμένο στατιστικό στοιχείο, βεβαίως, μπορεί να συνδεθεί και με τον πλουραλισμό που υπάρχει στο σκοράρισμα της ομάδας του Παναθηναϊκού καθώς υπενθυμίζεται πως με το γκολ που πέτυχε ο Εμάνουελ Ινσούα το Σάββατο κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, έγινε ο δέκατος διαφορετικός σκόρερ του τριφυλλιού για τη φετινή σεζόν.

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.