Ads Top

Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι απαιτήσεις για Μασούρα


Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο σημάδι τον 24χρονο εξτρέμ του Πανιωνίου, Γιώργο Μασούρα, ωστόσο οι "κυανέρυθροι" δεν θα τον δώσουν και... κοψοχρονιά.
Απ’ όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό, ίσως θα πρέπει να δώσουμε περισσότερο βάρος σε αυτό του Γιώργου Μασούρα. Ο 24χρονος εξτρέμ είναι ένας ποδοσφαιριστής που παρακολουθείται από τους «ερυθρόλευκους, για τον οποίο ο Μοντέστο και ο Καρεμπέ έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη και δεν αποκλείεται τελικά να γίνει κίνηση ακόμη και ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Αυτή τη στιγμή ο Μασούρας μοιάζει να είναι ο πιο «χειροπιαστός» μεταγραφικός στόχος στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Το ότι οι «ερυθρόλευκοι» μετά από όσα έχουν συμβεί με τους επιθετικούς (δυστοκία, τραυματισμοί Χασάν), συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο να εξετάσουν περιπτώσεις φορ τον Γενάρη, είναι μία διαφορετική ιστορία.

Ο 24χρονος εξτρέμ του Πανιωνίου λοιπόν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Νεοσμυρνιώτες εώς το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν ανανεωθεί η συνεργασία του με τον Πανιώνιο, τότε θα μπορέσει να υπογράψει με όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος για το καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Μασούρας είναι ένας ποδοσφαιριστής που οφείλει πολλά στους Κυανέρυθρους και είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να κάνει τέτοια... κόλπα στην ομάδα του.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να φέρει πρόταση τον Ιανουάριο και να αποχωρήσει μεσούσης της σεζόν. Σε διαφορετική περίπτωση θα ανανεώσει με τον Πανιώνιο και... βλέπουμε. Το ερώτημα όμως είναι πόσο κοστολογείται ο Μασούρας ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι με κάτι παραπάνω από 500 χιλιάδες ευρώ ο Πανιώνιος θα τον παραχωρούσε τον Γενάρη. Με λιγότερα πολύ δύσκολα, εκτός κι αν πέσουν στο τραπέζι έμψυχα ανταλλάγματα.

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ένα από τα ονόματα που είχαν συζητηθεί για να πήγαινε δανεικός στον Πανιώνιο ήταν ο Δημήτρης Νικολάου, αλλά ο νεαρός στόπερ ήθελε να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για το εξωτερικό. Τελικά, έμεινε στον Ρέντη...

*sport24.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.