Ads Top

Τρελό κράξιμο σε Λουτσέσκου και παίκτες: «Κανένα πλάνο, ήταν σε πανικό..»


Άρθρο που ανάβει φωτιές στον Δικέφαλο!
Η εμμονή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ, να μένει εκτός Ευρώπης από μια ομάδα ονόματι Βίντι.

Αυτή η επιλογή στόχων που γίνεται στο Δικέφαλο καταστρέφει ότι πήγε να χτίσει το καλοκαίρι στα προκριματικά του Champions League.

Ποδοσφαιρική ανάλυση δεν θα κάνουμε για το ποιος έπρεπε να αγωνιστεί ή όχι στο χθεσινό παιχνίδι με τη Βίντι. Δεν χρειάζεται να ξανά γράψουμε δηλαδή πως ο ΠΑΟΚ απέδειξε για μια ακόμη φορά πως δεν έχει βάθος στον πάγκο του. Το γεγονός ότι είχε την κατοχή της μπάλας φτάνοντας σε υψηλά ποσοστά, επίσης δε με συγκινεί. Είναι σπάνιο το φαινόμενο να παίζει μια ομάδα μονότερμα τον αντίπαλό του επί 45 λεπτά, αλλά να μη δημιουργεί ούτε μία ευκαιρία. Κι άλλα 45 στο δεύτερο, με ελάχιστες φάσεις. Η ομάδα ήταν αργή, προβλέψιμη και φυσικά φλύαρη. Ο Δικέφαλος υστερούσε σε πνευμόνια. Στο χώρο του κέντρου υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να σηκώσουν στις πλάτες τους την ομάδα, γιατί πολύ απλά δεν έχουν την ταχύτητα και την έκρηξη στο παιχνίδι τους.

Μπορεί στα τελευταία 20λεπτά της αναμέτρησης να φαινόταν πως η ομάδα πίεζε την εστία της Βίντι για το γκολ της ισοφάρισης όμως το έκανε με ανορθόδοξο τρόπο. Ήταν ένα τουρλουμπούκι παικτών που είχαν καθίσει στα καρέ της μεγάλης περιοχής των Ούγγρων και περίμεναν να γίνει μια σέντρα από τα άκρα για να πηδήξουν για κεφαλιά. Αγωνιστικό πλάνο σ’ αυτόν τον πανικό δεν υπήρχε, ούτε φυσικά και στο καταστροφικό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του Νίκολιτς. Ο καθένας έκανε ότι του ερχόταν εκείνη τη στιγμή στο κεφάλι του.

Για την κάκιστη εικόνα φέρουν ευθύνη όλοι. Από τον προπονητή που δηλώνει ανοιχτά, μια μέρα πριν την αναμέτρηση, πως τους ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα και το πως στήνει την ομάδα του, τους ποδοσφαιριστές που έχουν επαναπαυτεί στο γεγονός ότι η ομάδα είναι πρώτη στην βαθμολογία του πρωταθλήματος μέχρι τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος που δεν χτυπάνε το καμπανάκι του κινδύνου. Γιατί και χθες ο ΠΑΟΚ ρεζιλεύτηκε από μια ομάδα που ήταν υποδεέστερη.

Δώσατε το δικαίωμα σε παλαιμάχους ποδοσφαιριστές και σε κάθε πικραμένο αυτής της χώρας να σας ρεζιλεύουν στο διαδίκτυο.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να επιλέγει αγώνες και σε ποια διοργάνωση θα ρίξει όλο το βάρος. Ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει ένα όνομα στην Ευρώπη, μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία και κάποιοι προσπαθούν να το χαλάσουν λόγω της εμμονής τους για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο έχει ως στόχο το πρωτάθλημα το κύπελλο και μια αξιοπρεπέστατη πορεία στην Ευρώπη. Αφού λοιπόν ο μοναδικός στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα βάλτε τα δυνατά σας για να τον κατακτήσετε, γιατί μόνο έτσι θα ξεπλύνετε την ντροπή από τις ήττες με τη Βίντι.

Από τον χθεσινό «πνιγμό» της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στον Δούναβη, μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ φώναξε παρών. Περισσότεροι από 1.500 της ομάδας ταξίδεψαν στη Βουδαπέστη για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να κερδίζει. Η πίκρα τους ήταν μεγάλη μετά το σφύριγμα της λήξης καθώς πληγώθηκαν από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα της ομάδας. Γι’ αυτό τον κόσμο που τρέχει σε όλα τα γήπεδα δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά.

Τώρα, το σενάριο για την πρόκριση είναι αρκετά «τραβηγμένο». Η Βίντι πρέπει να χάσει ένα τουλάχιστον ματς και, λογικά, πρέπει να το χάσει από την Τσέλσι, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να νικήσει και την Τσέλσι στο Λονδίνο και την ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα…

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.