Ads Top

Ποιος… Γκαρσία; - Γι’ αυτόν θα «σφαχτούν» ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός!


Τους έχει… αποτρελάνει όλους με τις εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα! - Μεγάλη «μάχη» για την υπογραφή του ακόμη και τον Γενάρη!
Ο Ατρόμητος υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ρόλαντ Ουγκράι.

Σε ένα ματς, στο οποίο οι Περιστεριώτες παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, ο Ούγγρος άσος ήταν όλα τα λεφτά. Όχι μόνο ισοφάρισε με προσωπικό γκολ, αλλά γενικότερα ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, ενώ στο πρώτο ημίχρονο παραλίγο να πετύχει και το γκολ της χρονιάς, «σημαδεύοντας» το δοκάρι σε σουτ πίσω από το κέντρο.

Ο Ουγκράι ήρθε από το… πουθενά στον Ατρόμητο, ο οποίος τον απέκτησε τις τελευταίες μέρες του μεταγραφικού παραθύρου για ελεύθερους παίκτες και από τα πρώτα του παιχνίδια έβγαλε την ποιότητά του στο γήπεδο. Η μεταγραφή πιστώνεται στον τεχνικό διευθυντή των Περιστεριωτών, Γιάννη Αγγελόπουλο, αφού ο παίκτης δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του προπονητή, Νταμίρ Κάναντι.

Μάλιστα, όπως συζητιέται έντονα στην μανατζερική «πιάτσα», ο Ούγγρος άσος έχει ήδη… γυαλίσει σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, οι οποίοι τον παρακολουθούν στενά.

Ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο δύο ετών με τον Ατρόμητο, κάτι που σημαίνει ότι οι Περιστεριώτες θα πρέπει είτε να τον ανανεώσουν είτε να τον πουλήσουν το καλοκαίρι για να μην τον χάσουν τζάμπα. Λέγεται πως αν ο Ουγκράι συνεχίσει έτσι, το καλοκαίρι θα γίνει «σφαγή» για χάρη του.

Μάλιστα, κάποιοι εκτιμούν ότι ίσως κάποιος από τους «μεγάλους» να μην περιμένουν μέχρι τότε και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση ακόμα και τον προσεχή Ιανουάριο για τον 25χρονο άσο.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως ο Ουγκράι έχει στρέψει πάνω του πολλά βλέμματα με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί και αναμένεται να παίξει δυνατά στα ρεπορτάζ των «μεγάλων», όπως και η έτερη αποκάλυψη της φετινής σεζόν, ο Ματέο Γκαρσία του Άρη.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.