Ads Top

«Κορυφαίος» σε φάλτσα κατά του Ολυμπιακού


Ένας... κορυφαίος που δεν τον θέλει κανείς, απόδειξη ότι όλο και περισσότερες ομάδες ζητούν ξένους ρέφερι. 
Μέσα σε αυτές και ο Ολυμπιακός, ενώ και ο Αρης ζήτησε αλλοδαπούς, παρόλα αυτά ο Περέιρα επέλεξε τον Σιδηρόπουλο για το «Κλεάνθης Βικελίδης», αν και ο τοποτηρητής της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς διαβεβαίωσε ότι εφόσον και οι δυο ομάδες συμφωνούν πρέπει να ορίζονται ξένοι ρέφερι.

Γιατί ο Σιδηρόπουλος, ο ρέφερι που όρισε ο Κοντονής στον τελικό Κυπέλλου του 2017 με την ΑΕΚ, να θεωρείται λύση, όαν έχει κάνει «βροχή» από λάθη σε βάρος των «ερυθρολεύκων»;

Θα αρκεστούμε στα παιχνίδια των δυο προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων:

Σεζόν 2016-17:

* Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0 (6η Αγωνιστική): Δεν απέβαλε τον Πατίτο, ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης τον Φιγκέιρας (58'). Η συγκεκριμένη παράβαση, έγινε όταν το ματς ήταν στο 1-0.

*Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0 (10η): Εδωσε πέναλτι-φάντασμα σε βουτιά του Βιγιαφάνιες, καθώς ο Μποτία βρήκε ξεκάθαρα την μπάλα (60'). Αν ο Λεντέσμα ευστοχούσε, οι «πράσινοι» θα έμπαιναν ξανά στο παιχνίδι.

*ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-1 (ημιτελικός Κυπέλλου): Στο 22' δεν απέβαλε τον Βράνιες, ο οποίος πάτησε με τις τάπες τον Μάριν εκτός φάσης . Δεν τον απέβαλε ούτε στο 83', όταν έριξε αγκωνιά στο κεφάλι του Καρντόσο.

Σεζόν 2017-18:

*ΑΕΚ – Ολυμπιακός 3-2 (5η Αγωνιστική): Διαιτησία-μύθος! : Ο τελικός απολογισμός ήταν 24-7 υπέρ της γηπεδούχου ενώ στο ημίχρονο 12-2! Δεν έδινε φάουλ στον Ολυμπιακό, έδινε ανύπαρκτα στην ΑΕΚ. Στο 60' έπρεπε να δώσει δεύτερη κίτρινη στον Μάνταλο, επειδή εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι «κιτρινόμαυροι», χωρίς να έχει δώσει εντολή. Στο συγκεκριμένο ματς δεν είναι απλά η χειρότερη διαιτησία του αλλά η χειρότερη διαιτησία των τελευταίων ετών σε αγώνα πρωταθλήματος.

*Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-0 (Κύπελλο): «Φρένο» στην αγωνιστική φιλοσοφία του «κορυφαίου» έβαλε ο κόσμος των γηπεδούχων στον προημιτελικό Κυπέλλου, Ο Σιδηρόπουλος ξεκίνησε με κάποια λάθη υπέρ της ΑΕΚ, ο κόσμος φώναζε, όμως στο δεύτερο δεν έκανε κάτι με εξαίρεση 2-3 περιπτώσεις.

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.