Ads Top

Ρίβερ - Μπόκα: Αναβλήθηκε ξανά ο τελικός!


Ο πρόεδρος της Conmebol, Αλεχάντρο Ντομίνγκες ανακοίνωσε πως δεν θα γίνει ούτε απόψε ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores μεταξύ των Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς.
Τελικός, ούτε απόψε! Ο πρόεδρος της Conmebol έκανε γνωστό ότι αναβάλλεται το δεύτερο μέρος του φινάλε του Copa Libertadores μεταξύ των Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς έπειτα από μεγάλη σύσκεψη που υπήρξε μετά την άρνηση της αστυνομίας να εγγυηθεί τη διεξαγωγή του τελικού.

Συγκεκριμένα, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες δήλωσε: "Η απόφαση ελήφθη, θα προσκαλέσω τους προέδρους των δύο ομάδων στην Ασουνσιόν για να αποφασίσουμε από κοινού πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Δεν είναι αυτό που θέλαμε.

Οι συνθήκες όμως δεν είναι οι κατάλληλες. Υπάρχει μία ομάδα που δέχθηκε επίθεση, θέλαμε οι δύο ομάδες αν έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο να έπαιζαν δίχως δικαιολογίες, με ίσες συνθήκες. Εκτός του Πάμπλο Πέρες υπάρχουν ακόμα 4-5 ποδοσφαιριστές της Μπόκα που δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν και μοιραία αυτό προκαλεί ανισορροπία σε όλα. Όλοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, η κατάσταση δεν είναι αυτή που θα έπρεπε».Οι συνθήκες για να παιχτεί ο τελικός δεν είναι ίσες..."

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στην ημέρα η Μπόκα Τζούνιορς απέστειλε έγγραφο στην Conmebol ζητώντας να μην γίνει ο δεύτερος τελικός με την Ρίβερ Πλέιτ ούτε σήμερα, έπειτα από τα χθεσινά επεισόδια που αποτέλεσαν την αιτία της αναβολής.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.