Ads Top

Το μήνυμα του Πετρούνια μετά το χειρουργείο: «Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά»


Το ευχαριστήριο μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε στον ώμο, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κατάρ. 
Με μήνυμα που έστειλε μέσω Social media ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του ο Λευτέρης Πετρούνιας, μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε στον ώμο.

Ο «άρχοντας των κρίκων» ενημέρωσε πως ο χρόνος μέχρι την επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται να είναι τρεις μήνες, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον βοήθησαν σε αυτήν την περιπέτεια, αλλά και τον κόσμο που τον στήριξε.

«Όλα πήγαν καλά !!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου απο την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής.Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη δημοσίευση: 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.