Ads Top

Προγνωστικά Bet-on-arme : Υποτιμούνται οι «κόκκινοι διάβολοι»


Πριν περάσουμε στο κυριώς θέμα να σας ενημερώσουμε πως στο bet-on-arme εκτός από προγνωστικά στοιχήματος θα βρείτε και μια ενημερωμένη λίστα για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλαδα.
Σπουδαία παιχνίδια που θα κρίνουν κατά πολύ την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε και σήμερα στο πρόγραμμα, με το Γιουβέντους-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φυσικά να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Μεγάλη πρόκληση για την πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ το ραντεβού της στο «Αλιάνζ Αρένα» του Μονάχου κόντρα στην «πληγωμένη» Μπάγερν. Πάμε να αναλύσουμε την δυάδα μας:
1509. ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρόμα: Παρότι στο Ιταλικό πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει ακριβώς όπως θα ήθελε, η Ρόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ισόβαθμη στην κορυφή του 7ου ομίλου μαζί με τη Ρεάλ. Η πρόκρισή της όμως στην επόμενη φάση της διοργάνωσης περνάει ξεκάθαρα από τη Μόσχα και αυτό γιατί οι «τζιαλορόσι» έχουν να παίξουν έναν δύσκολο επαναληπτικό με τη «βασίλισσα», η οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει «καθαρίσει» ακόμα την πρωτιά.
Από την άλλη, οι Μοσχοβίτες έχουν και αυτοί τις ελπίδες τους για τους «16», αρκεί να νικήσουν τη Ρόμα, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα τους αφήσει σχεδόν βέβαια εκτός. Ο πρώτος λόγος ανήκει στους Ιταλούς, καλή απόδοση στο 2.00 για το διπλό.

1511. Γιουβέντους-Μάντσεστερ Γιουν.: Σίγουρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι στα καλύτερά της, άλλα παραμένει μια ομάδα με πολύ πλούσιο ρόστερ και έναν ικανό προπονητή. Με όποιον και αν παίζει, το να φτάνει η νίκη της στο 6.50 (!) είναι το λιγότερο προκλητικό. Όχι, δεν θα παίξουμε «καρφί» το διπλό της μέσα στο Τορίνο, απλά σίγουρα βγάζει… μάτι.
Η Γιουβέντους είναι ανώτερη ομάδα αυτή την περίοδο, έχει καλύτερους παίκτες, όμως ποιος μπορεί να υποτιμήσει την καρδιά των «διαβόλων», ειδικά όταν έχουν και τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο; Εμείς ίσως βάζαμε κάτι «ψιλά» στο Χ2, όμως θα προτιμήσουμε το εξίσου καλό g-g στο 2.07.
Bet-on-arme.com | Προγνωστικά και αναλύσεις για το στοίχημα
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.