Ads Top

«Όχι αυτόν στον Ολυμπιακό ρε, βλέπει την περιοχή σα ναρκοπέδιο - Έδωσε 1 εκατ. και τον έφαγες»


Τρομερό ξέσπασμα Αλέφαντου για Μαρτίνς. 
Ο Νίκος Αλέφαντος ξεσπά μέσω του blog του στο pagenews.gr για τον παίκτη που ο Μαρτίνς θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό και... παρακαλεί να μη γίνει αυτή η κίνηση. "Μην τυχόν και γίνει αυτό το πράγμα, βλέπει την περιοχή σαν ναρκοπέδιο". Τι λέει για τον Μασούρα και τι πρόβλεψη κάνει για το ματς με τον Ατρόμητο.

O Νίκος Αλέφαντος στο νέο του blog στο pagenews.gr απορεί με την κίνηση που πάει να κάνει ο Μαρτίνς, φωνάζει για να μην προχωρήσει, αναφέρεται στον Μασούρα του Ολυμπιακού και σε αυτόν του Πανιωνίου και σχολιάζει το Ατρόμητος – Ολυμπιακός.

«Θέλω να πω κάποια πράγματα γιατί δεν είναι μόνο ότι αγαπώ τον Ολυμπιακό, είναι και ότι έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Μαρινάκη και πρέπει όσοι ενδιαφέρονται, να του τα λένε αυτά, όσοι φάγαμε τη ζωή μας μέσα στα γήπεδα, όχι στη θεωρία, αλλά στην πράξη. Πληρώνει πολλά ο άνθρωπος και είναι κρίμα.

Όπως φώναζα λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα στο γκολ φέτος, και το φώναζα σταθερά, θέλω να πω κάποια πράγματα τώρα γιατί διαβάζω ορισμένα δημοσιεύματα.

Θέμα Σεμπά. Θα έχεις από τη μία πλευρά τον Ποντένσε που δεν κάνει γκολ, και από την άλλη τον Σεμπά που δεν κάνει γκολ; Ούτε τη Φραγκοκκλησιά δεν θα νικάμε. Μην τυχόν επειδή είναι Πορτογάλος ο Μάρτινς, και διαβάζω ότι θέλει τον Σεμπά, γίνει αυτό το πράγμα. Από την εποχή που κάποιοι υμνούσαν τον Σεμπά, εγώ έλεγα ότι η μεγάλη περιοχή μοιάζει σαν ναρκοπέδιο για αυτόν, ενώ έχει τέτοιο σώμα, δεν χώνεται μέσα.

Αλέφαντος: «Άσε μας ρε Σέλουκ που ξέρεις και από μπάλα, Αλέφαντο ν’ ακούς ρε»

Εγώ θέλω εξτρέμ στο 4-3-3 που να χώνονται δίπλα στο σέντερ φορ, να είναι γρήγοροι, ο Ολυμπιακός έναν τέτοιο έχει. Τον Λάζαρο. Ο Λάζαρος το έχει το γκολ, έχει πόδια, έχει κεφάλι, έχει ταχύτητα, είναι βέβαια 32 χρονών και πρέπει ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί εκεί. Ο Μασούρας του Πανιωνίου δεν είναι γρήγορος. Κάποτε είχες πλάγιους που σκόραραν και ενώ έπαιζες 4-4-2. Φαντάσου δηλαδή πόσοι έβγαιναν στο γκολ. Και οι δύο κυνηγοί και οι δύο πλάγιοι που υποτίθεται ότι ήταν λιγότερο επιθετικοί και περισσότερο χαφ, αλλά σκοράριζαν.
Και για να τα λέμε όλα, κύριε Μάρτινς έχεις τον Μασούρα της Λάρισας που έδωσε 1 εκ. ευρώ ο Ολυμπιακός για να τον πάρει, και τον έχεις εξαφανίσει, δεν του δίνεις καθόλου χρόνο συμμετοχής, κάποια στιγμή μπορεί να φύγει με μεταγραφή ο Ομάρ ή να τραυματιστεί, γιατί το έχεις φάει το παιδί αυτό;

Αν τρέξει κατοστάρι ο Μασούρας της Λάρισας με τον Μασούρα του Πανιωνίου, ο Μασούρας της Λάρισας θα τον αφήσει πολύ πίσω. Τα 100 τα κάνει σε 11 δευτερόλεπτα. Ψηλό παιδί είναι, καλά σωματικά προσόντα έχει, αστραπή είναι, πνευμόνια έχει, δηλαδή αν δεν προωθήσεις αυτόν τον Έλληνα παίκτη, ποιον άλλο θα προωθήσεις σε αυτήν την ηλικία;

Είδαμε τι έγινε με τον Μάνο που τραυματίστηκαν ο Γκερέρο και ο Χασάν, αλλά το παιδί δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής ούτε σε εύκολα ματς και δεν ήταν έτοιμο όσο θα έπρεπε. Ένα παιδί που είχε βάλει 27 γκολ στον ΟΦΗ πέρσι, δεν μπορείς να το αγνοείς αυτό.

Πολύ δύσκολο τώρα το ματς με τον Ατρόμητο, είναι η ομάδα που σταθερά μου αρέσει τα τελευταία χρονια διότι βλέπω ότι κάνει έξυπνες μεταγραφές με μικρό μπάτζετ και έχει βρει και πολύ καλό προπονητή από πέρσι, τον Κάναντι. Τα παλεύει έξυπνα τα ματς αυτός ο προπονητής, παίζει και 4-3-3 και 4-4-2 και 5-4-1 με τρεις στόπερ, και όταν πάρει τη μπάλα πλαισιώνουν το σέντερ φορ και ένας και δύο ακόμα παίκτες βρίσκοντας ανοικτές τις αντίπαλες άμυνες. Παίζει καλό ποδόσφαιρο ο Ατρόμητος, καθαρό, γρήγορο.

Αυτό το ματς είναι σταθμός για τον Ολυμπιακό. Θα δούμε πολύ μεγάλο αγώνα. Και οι δύο ομάδες θέλουν πάρα πολύ τη νίκη. Ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει τον τρόπο να βάλει γκολ στον Ατρόμητο, πρέπει να βοηθήσει και ο Λάζαρος και ο Φορτούνης και επιτέλους ο Ποντένσε να βάλει ένα γκολ γιατί ενώ κάνει μπούκες, ενώ παίρνει σουτ, η μπάλα δεν πάει στα δίχτυα. Και ο Μάνος μπορεί να βοηθήσει. Θα έπρεπε όμως να έχει πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής, να είναι πιο έτοιμος. Και οι ψηλοί από πίσω πρέπει να βοηθήσουν. Πρέπει να πάρει πάση θυσία τη νίκη ο Ολυμπιακός».

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.