Ads Top

Απανωτά ΣΟΚ στην Εθνική - «Φεύγουν» από την ομάδα, top ονόματα - «Τρελαμένος» Σκίμπε


Χαμός πριν από τα ματς-φωτιά με Ουγγαρία και Φινλανδία. Τι «παίζεται»;
Στην Εθνική ομάδα αναμένονται ηχηρές απουσίες, τουλάχιστον δύο, ενόψει των κρίσιμων αγώνων με την Ουγγαρία και τη Φινλανδία για το National League.

Έγινε γνωστό ότι ο Πέτρος Μάνταλος δε θα ενισχύσει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μιας και δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο, με αποτέλεσμα στην ΑΕΚ να μη θέλουν να ρισκάρουν τη συμμετοχή του σε παιχνίδια-φωτιά. Εξάλλου, πρόκειται για έναν παίκτη που έχει «βαρύ» ιστορικό και είναι επόμενο να αποφασιστεί ότι πρέπει να προστατευτεί, μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως.

Πάντως, ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν είναι ο μοναδικός που δε θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος επικαλείται πόνους στη μέση μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου έγινε αλλαγή. Ο διεθνής εξτρέμ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, σύμφωνα τουλάχιστον με την ενημέρωση που υπάρχει από τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μείνει κι αυτός εκτός πλάνων ενόψει των «τελικών» της Εθνικής.

Μάλιστα, κάποιες φήμες λένε ότι και ο Κώστας Φορτούνης δεν είναι 100% μάχιμος (έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι με την Ένωση, όπως αποκάλυψε το sportdog.gr), αν και ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» εκτιμάται πως θα σφίξει τα δόντια για να δώσει το «παρών», ειδικά από τη στιγμή που δύο βασικά «γρανάζια» (ο Πέτρος Μάνταλος και -μάλλον- ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος) θα μείνουν εκτός. Γιατί ακόμα κι αν ο δεύτερος καταφέρει να είναι στην αποστολή της Εθνικής, δύσκολα θα υπολογίζεται για βασικός.

Βεβαίως, οι συγκεκριμένες εξελίξεις είναι ό,τι χειρότερο για την Εθνική ομάδα, η οποία δίνει δύο παιχνίδια πολύ σημαντικά για το μέλλον της. Αλλά και για τον Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, παίζει το «κεφάλι» του απέναντι στους Ούγγρους και τους Φινλανδούς.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.