Ads Top

Βράνιες σε Σαββίδη: «Ευχαριστώ αδερφέ μου!» (pic)


Νέα συζήτηση μέσω Instagram είχαν ο Ογκνιέν Βράνιες με τον Γιώργο Σαββίδη. 


Διαβάστε τι του έγραψε στα ρώσικα το μέλος του Δ.Σ του ΠΑΟΚ και πώς του απάντησε ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ (PHOTO).

Ιδιαιτέρως καλά τα λένε το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Σαββίδης με τον Ογκνιέν Βράνιες, την ίδια στιγμή που ο Βόσνιος αμυντικός δεν περνάει και τις καλύτερες των ημερών του στο Βέλγιο όπου αγωνίζεται για λογαριασμό της Άντερλεχτ.

Οι δύο άνδρες τα είχαν πει πρόσφατα μέσω Instagram, ωστόσο το τελευταίο 24ωρο αντάλλαξαν ξανά νέα σχόλια με αφορμή μία φωτογραφία που "ανέβασε" ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ από τη φιλική αναμέτρηση της Βοσνίας με την Τουρκία.

Κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση ο Γιώργος Σαββίδης έκανε ένα κομπλιμέντο στον 30χρονο αμυντικό στη ρώσικη γλώσσα, αναφέροντας του χαρακτηριστικά: "Δείχνεις πολύ καλά..."



Έως ν' απαντήσει ο "Όγκι" στον "ασπρόμαυρο" Σαββίδη, επικράτησε μία... καταιγίδα σχολίων φίλων της ΑΕΚ, και μερικές απαντήσεις του γιου του Ιβάν Σαββίδη.

Από την πλευρά του, λοιπόν, ο Βράνιες ευχαρίστησε για το σχόλιο τον Γιώργο Σαββίδη, γράφοντας του: "Σε ευχαριστώ αδερφέ μου" επίσης στα ρώσικα. Μάλιστα, ο Βόσνιος χαρακτήρισε τον Σαββίδη "μπρατάν" που είναι μια παραλλαγή του "μπρατ" στη ρώσικη αργκό.





Αυτό ήταν το δεύτερο επεισόδιο στις ανταλλαγές σχολίων Σαββίδη - Βράνιες και μέχρι τον Δεκέμβρη έχουμε αρκετό διάστημα ακόμη...

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.