Ads Top

Τρόλαρε Βασιλειάδη ο Σαββίδης (pic)


Με το τραγούδι «χαλαρά» του Χρήστου Πάζη, θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, αναφορικά με το VAR ο Γιώργος Σαββίδης.
Νωρίτερα ο υφυπουργός αθλητισμού σε δηλώσεις του για το VAR, δήλωσε:

«Εμείς είμαστε εντός του προγραμματισμού. Για να γίνει ένας διεθνής δημόσιος διαγωνισμός είχαμε υπολογίσει ότι θα χρειαστούν εννέα μήνες από τότε που θα πάρουμε το «πράσινο φως». Νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα θα ανοίξουν οι φάκελοι. Εαν όλα πάνε καλά και δεν υπάρχουν ενστάσεις, το Γενάρη θα έχουμε εγκατεστημένο ανάδοχο. Από εκεί και πέρα, πότε το VAR θα είναι έτοιμο είναι θέμα της FIFA και της Ομοσπονδίας.

Τα πράγματα σ' αυτόν τον τομέα είναι απλά. Με βάση τη διεθνή εμπειρία, προς το τέλος της σεζόν θα μπορέσουμε να έχουμε πλήρη ή πιλοτική εφαρμογή, ανάλογα με τι θα αποφασίσει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Σε πλήρη εφαρμογή σε όλα τα γήπεδα θα είναι από τη νέα περίοδο. Αλλά η μπάλα δεν είναι στα δικά μας πόδια, είναι στα πόδια της ΚΕΔ και της FIFA. Εχω την αίσθηση ότι μπορούμε να έχουμε εκτεταμένη χρήση προς το τέλος της περιόδου και πλήρη τη νέα».

Ο Γιώργος Σαββίδης με αφορμή αυτή τη δήλωση, πόσταρε στον λογαριασμό που διατηρεί φωτογραφία με φόντο το τραγούδι «χαλαρά» του Χρήστου Πάζη και από κάτω τις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλειάδη...

Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία:


inpaok.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.