Ads Top

Τα... είπαν στο instagram Γ.Σαββίδης - Βράνιες (pic)


Σε μια ακόμη ανάρτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έκανε την εμφάνισή του ο Όγκνιεν Βράνιες, με τον Γιώργο Σαββίδη να σηκώνει το γάντι και τους δυο τους να ανοίγουν... διαδικτυακή συζήτηση!
Η επανεμφάνιση του πρώην άσου της ΑΕΚ στο προφίλ του Πρίγιοβιτς δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει, απευθυνόμενος στον Βράνιες:

«Αδερφέ, είσαι στη σελίδα του Πρίγιοβιτς περισσότερες φορές και από εμένα. Βλέπω ότι αρχίζεις να μας συμπαθείς. Τα τατουάζ σου δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς, έχουμε τον... μάστερ Γιώργο Μαυρίδη σε αυτά.Έλα στον ΠΑΟΚ».

Φυσικά, η απάντηση του Βόσνιου ήταν άμεση: «(σ.σ γελάει) Δεν με χρειάζεστε. Έχετε το Χατσερίδη που είναι δέκα φορές καλύτερος από μένα. Όλα καλά;» για να ακολουθήσει νέο ποστάρισμα από τον γιο του μεγαλομετόχου: «Αυτός είναι…τανκ. Εσύ είσαι διαφορετικός. Όσο είμαστε πρώτοι όλα είναι καλά. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να παραμείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος. Μας λείπεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι βαρετό...».

Ο άσος της Άντερλεχτ δεν άφησε ούτε αυτό αναπάντητο, σημειώνοντας: «Παίζω σε κάθε παιχνίδι, τώρα πήρα μια κόκκινη κάρτα. Ξέρω πως χωρίς εμένα το ελληνικό πρωτάθλημα είναι βαρετό», με τον Γιώργο Σαββίδη να απαντάει πως: «Δεν είναι Ελλάδα εκεί, καλή τύχη σε σένα» και τους δυο τους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για... συζήτηση στο μέλλον.

Σε όλα αυτά αξίζει να σημειώσει κανείς και το... like του Βόσνιου στην ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη με την σημαία του ΠΑΟΚ από το γήπεδο της Τούμπας!





Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksandar Prijovic (@prijo09) στις




Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ georgiss.s στις

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.