Ads Top

Ποιος θα κρατήσει το ”αήττητο” στην Τούμπα;


Η 8η αγωνιστική κλείνει σήμερα με τρία πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια για το στοίχημα. Η Ξάνθη υποδέχεται τα Γιάννινα, ο Ολυμπιακός τον Απόλλων Σμύρνης και ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα είναι φυσικά το ντέρμπι στην Τούμπα. 

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η ανοδική πορεία της Ξάνθης την οδηγεί κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις. Οι ”Ακρίτες” του Ράσταβατς έφυγαν με το διπλό από τη Λιβαδειά, κερδίζοντας με 1-2 το Λεβαδειακό και βρίσκονται στην 6η θέση (ισόβαθμοι με τον Άρη) με 12 βαθμούς.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα διανύει μια περίοδο προβληματισμού με τις πρόσφατες εμφανίσεις του. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ηττήθηκε εντός έδρας με 0-2 από τον Παναιτωλικό και βρίσκονται στη δέκατη θέση με 6 βαθμούς.
Εκτίμηση: Η πλήρης αντίθεση στην πορεία των δύο ομάδων, η παράδοση και η ατμόσφαιρα στα Πηγάδια, είναι στοιχεία που δίνουν τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους. 1 – 1,85

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη νίκη του στο Γιουρόπα Λιγκ και εστιάζει εκ νέου στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από τον ΟΦΗ και βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας 13 βαθμούς.
Ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει καταφέρει να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση ούτε με τον Ματζουράκη στον πάγκο. Η ”Ελαφρά Ταξιαρχία” έχασε εντός έδρας με 0-2 από την ΑΕΚ και δεν έχει πάρει ακόμα κανένα βαθμό.
Εκτίμηση: Η εμφανής ανωτερότητα του Ολυμπιακού, αλλά και η ανεβασμένη ψυχολογία του μετά τη νίκη επί της Ντουντελάνζ, προδιαθέτουν μια άνετη επικράτηση των ”ερυθρόλευκων”. Επιλέγουμε τον άσο από το πρώτο ημίχρονο για να ανεβάσουμε λίγο την απόδοση. 1/1 – 1,44

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρά την ξαφνική ήττα του από τη Βίντι για το Γιουρόπα Λιγκ, ο ΠΑΟΚ κρατά τα ηνία στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-2 επί του Άρη και είναι πρώτος (μαζί με τον Ατρόμητο), έχοντας 19 βαθμούς.
Ο Παναθηναϊκός διατηρείται σε υψηλά επίπεδα στην κατάταξη, ενώ έχει το απόλυτο στα παιχνίδια του στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη κέρδισε εντός έδρας με 1-0 τον Πανιώνιο και είναι στην τρίτη θέση (μαζί με ΑΕΚ και Ολυμπιακό), έχοντας 13 βαθμούς.
Εκτίμηση: Η νεανική ομάδα του Παναθηναϊκού αρνείται πεισματικά να χάσει, αλλά η σχετική απειρία των παικτών, σε συνδυασμό με το απόλυτο του ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα στην Τούμπα δείχνουν ότι ο ”Δικέφαλος” του Βορρά έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, το οποίο όμως δεν μεταφράζεται σωστά στις αποδόσεις. Θα επιλέξω το 2-3 γκολ που θεωρώ πως θα είναι το συνολικό εύρος γκολ. 2-3 γκολ – 2,00
Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος θα βρείτε στο bet-on-arme.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.